Το φθινόπωρο (επιτέλους) το ''Chinese Democracy''; Έτσι λέει ο Axl...

10/05/2006 @ 07:59
«Το "Chinese Democracy" θα βρεθεί στα δισκοπωλεία αυτό το φθινόπωρο» δήλωσε σε μη προγραμματισμένη εμφάνιση-συνέντευξη του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αμερικής ο Axl Rose. Τα λόγια μάλιστα αυτά αποτέλεσαν και την πρώτη συνέντευξη που δίνει ο Rose μετά την καταστροφική για τους Guns N' Roses comeback περιοδεία του 2002. Όντας μη σίγουρος για το πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο album, ο Axl ανέφερε: "Κάποια στιγμή το φθινόπωρο ή τέλη φθινοπώρου. Θα βγει μέσα στη χρονιά".

Ρωτώμενος για την ακυρωθείσα περιοδεία του 2002, ο Rose απάντησε πως ένιωθε πιεσμένος και δεν ήταν ακόμα έτοιμος.

- "Μπορείς να πεις στον κόσμο για ποιο λόγο η περιοδεία εκείνη έληξε με αυτό τον τρόπο;"
- "Um, όχι, όχι ακριβώς".

Οι Guns N' Roses θα δώσουν 4 shows στη Νέα Υόρκη μέσα στις επόμενες 10 μέρες κι έπειτα θα ξεκινήσουν μια σειρά εμφανίσεων σε ευρωπαϊκά festival (από τα οποία το Rocking.gr θα καλύψει τουλάχιστον δύο).

Ο Rose ανέφερε πως οι εμφανίσεις των Gn'R στο Hammerstein της Νέας Υόρκης θα είναι όμοιες με εκείνες της προηγούμενης περιοδείας, με τη διαφορά ότι θα υπάρχει ένας νέος lead κιθαρίστας, τον οποίο και αρνήθηκε να αποκαλύψει, τονίζοντας πάντως ότι δεν πρόκειται για παλαιό μέλος του συγκροτήματος. Παρ' όλα αυτά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της εμφάνισης του Izzy Stradlin στα προαναφερθέντα shows.

  • SHARE
  • TWEET