Tim "Ripper" Owens, Harry Conklin και Sean Peck στην Ελλάδα για τρεις συναυλίες

Σύντομα στην αγορά το ντεμπούτο των The Three Tremors

14/08/2018 @ 12:35

The Three Tremors ονομάζεται το super group τραγουδιστών που αποτελείται από τους Tim "Ripper" Owens (πρώην Judas Priest, Iced Earth, Dio Disciples), Harry "The Tyrant" Conklin (Jag Panzer, Satan’s Host, Titan Force) και Sean "The Hell Destroyer" Peck (Cage, Death Dealer, Denner/Shermann).

Το ομώνυμο ντεμπούτο της μπάντας πρόκειται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ακόμη μεγαλύτερη είδηση όμως είναι ότι οι τρεις τρομεροί τραγουδιστές θα βρεθούν στην χώρα μας για τρεις συναυλίες.

Συγκεκριμένα, οι Three Tremors θα εμφανιστούν την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα και το Κύτταρο Live, το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στο Prague Live της Καστοριάς και την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στην Θεσσαλονίκη και το Eightball. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές και την διάθεση των εισιτηρίων αναμένεται να γίνουν γνωστές στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Η πρωτοβουλία του όλου εγχειρήματος ανήκει στο Peck, ενώ η γνωριμία του με τον Owens ανάγεται στην εποχή που οι Cage άνοιξαν συναυλία των Judas Priest στο San Diego, στην περιοδεία για το "Jugulator".

Στον δίσκο συμμετέχουν οι κιθαρίστες Dave Conan Garcia και Casey Trask, ο μπασίστας Alex Pickard και ο ντράμερ Sean Elg, όλοι τους μέλη των Cage.

"The Three Tremors" tracklisting:

"Invaders From The Sky"
 "Bullets For The Damned"
 "When The Last Scream Fades"
 "Wrath Of Asgard"
 "The Cause"
 "King Of The Monsters"
 "The Pit Shows No Mercy"
 "Sonic Suicide"
 "Fly Or Die"
 "Lust Of The Blade"
 "Speed To Burn"
 "The Three Tremors" (Bonus Track)

  • SHARE
  • TWEET