Τέλος από τους Sum 41 ο drummer τους, Steve Jocz

19/04/2013 @ 10:29
Μετά από 17 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο συγκρότημα, ο Steve Jocz, drummer και ιδρυτικό μέλος των Sum 41, αποχώρησε από το συγκρότημα.

Ο Jocz δημιούργησε τους Sum 41 μαζί με τον frontman Deryck Whibley το 1996. Αρχικά η μπάντα ονομαζόταν Kaspir και έκανε κυρίως διασκευές στους NOFX. Λίγους μήνες μετά, το όνομα άλλαξε σε Sum 41 και η καριέρα τους απογειώθηκε. Ο Jocz μαζί τους κυκλοφόρησε πέντε full-length άλμπουμ, τέσσερα ΕΡ και τρεις live δουλειές.

Ο Jocz ανακοίνωσε την απόφασή του να φύγει από το συγκρότημα μέσω της επίσημης σελίδας της μπάντας στο Facebook, αλλά και της προσωπικής του σελίδας στο Twitter.

«Λυπάμαι πολύ που ανακοινώνω την αποχώρησή μου από τους Sum 41. Το να περιοδεύω με την μπάντα ήταν μία υπέροχη εμπειρία που μας πήγε μακριά, από το δωμάτιο στο υπόγειο του σπιτιού των γονιών μου, σε αμέτρητες χώρες στον κόσμο. Είχα την ευκαιρία να δω και να ζήσω πάρα πολλά και είμαι ειλικρινά ευγνώμων.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς, τους οπαδούς, που κάνατε τα 17 τελευταία χρόνια πραγματικότητα. Πέρασα υπέροχα.

Για άλλη μια φορά ευχαριστώ,

Stevo.»

Η είδηση πως ο drummer αποχωρεί έρχεται μόλις μερικές εβδομάδες μετά την ανακοίνωση των Sum 41 πως θα κυκλοφορήσουν το επόμενο άλμπουμ τους μέσα στο 2013.
  • SHARE
  • TWEET