Συνεργασία My Chemical Romance και Frances Bean Cobain

07/02/2010 @ 21:44
Τα πρώτα της βήματα στο χώρο της μουσικής θα κάνει η κόρη του Kurt Cobain και της Courtney Love, Frances Bean, συμμετέχοντας στο δίσκο "My Space" των Evelyn Evelyn, που αποτελούν τη μουσική συνεργασία μελών των Dresden Dolls και άλλων μουσικών.



Στο ομώνυμο κομμάτι του δίσκου θα συμμετέχει, μαζί με τη δίδα Cobain, o frontman των My Chemical Romance, Gerard Way, ο εκκεντρικός Andrew W.K αλλά και ο -κατά καιρούς- απολαυστικότατος Weird Al Yankovic.

Στο ενδιάμεσο, οι My Chemical Romance αναγκάστηκαν να ακυρώσουν την περιοδεία τους στην Αυστραλία, λόγω προβλημάτος στις φωνητικές χορδές του frontman, Way. Ο κιθαρίστας της μπάντας, Frank Iero, δήλωσε: «Όσο ήμασταν στο studio, ο Gerard είχε κάποιες ενοχλήσεις στο λαιμό, αλλά δυστυχώς δε δώσαμε την προσοχή που έπρεπε, μιας που είναι σύνηθες φαινόμενο, και τα πράγματα χειροτέρεψαν, πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να ακυρώσουμε τις όποιες προγραμματισμένες ζωντανές μας εμφανίσεις».

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, φέτος περιμένουμε το διάδοχο του "Black Parade" από τους Αμερικανούς, αναμένοντας να διαπιστώσουμε αν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις προσδοκίες του κόσμου ύστερα από τον καταπληκτικό εκείνο δίσκο.
  • SHARE
  • TWEET