Συλλογή με demo από τους Obscura

09/11/2011 @ 09:52
Οι Γερμανοί Obscura θα κυκλοφορήσουν το Μάρτιο του 2012 την πρώτη τους συλλογή με demo, η οποία θα τιτλοφορείται "Illegimitation".

Η συλλογή θα περιέχει δέκα κομμάτια που δεν έχουν ακουστεί ξανά, συμπεριλαμβανομένων των πρώτων ηχογραφήσεων της μπάντας το 2003, ακυκλοφόρητα τραγούδια από την περίοδο που το group συνέθετε το "Cosmogenesis" το 2006, αλλά και καινούργιες διασκευές που ηχογραφήθηκαν με το τωρινό line-up του συγκροτήματος.

Για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας για όποιο πακέτο της κυκλοφορίας θέλετε και, ανάλογα με το τι θα επιλέξετε, θα υπάρχουν ειδικά προνόμια, από σπάνιες αφίσες και αυτοκόλλητα, μέχρι δείπνο με τη μπάντα και ειδική ευχαριστία στο booklet του CD!

O Steffen Kummerer σχολίασε: «Αυτή θα είναι μία ανεξάρτητη κυκλοφορία, ώστε να δώσουμε στους θαυμαστές μας τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε αυτή τη δουλειά και να τους προσφέρουμε ειδικές προσφορές, όπως εφ' όρου ζωής εισιτήριο στις συναυλίες μας, σπάνια αντικείμενα, ενώ μερικοί έχουν τη δυνατότητα να μας συναντήσουν και να πάρουν μέρη του εξοπλισμού που χρησιμοποιήσαμε στις συναυλίες μας!».

Το αναλυτικό track listing του "Illegimitation" είναι:

"Illegimitation" - Demo (2003)
01. ...And All Will Come To An End
02. Crucified
03. Fear
04. Immanent Desaster

"Cosmogenesis" - Ηχογραφήσεις πριν την παραγωγή (2006)
05. Incarnated
06. Open The Gates
07. Headworm

Ηχογραφήσεις που έγιναν το 2011:
08. Flesh And The Power It Holds (Death cover)
09. Piece Of Time (Atheist cover)
10. How Could I (Cynic cover)
  • SHARE
  • TWEET