«Συγγνώμη που σας αποκάλεσα λάτρεις του Σατανά»

Γάλλος Ιερέας ανακαλεί τις δηλώσεις του για τους Eagles Of Death Metal και τη rock μουσική

24/12/2015 @ 09:59

Γάλλος Ιερέας λίγες μέρες μετά την τραγωδία στο Παρίσι, καταφέρθηκε εναντίον των Eagles Of Death Metal και των οπαδών που τους είδαν στο Bataclan, και 90 από αυτούς δολοφονήθηκαν.

Ο Francois Schneider μιλώντας στο ακροατήριο ναού στην Βόρεια Γαλλία, είπε πως τέτοιες μπάντες και αυτού του είδους η rock μουσική εμπνέονται από τον Σατανά! Πλέον, ζήτησε συγγνώμη μετά από τη δημόσια κατακραυγή, μιλώντας εκ νέου στην πόλη Wissembach. «Μετανιώνω για όσα είπα για τα μουσικά είδη και τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους. Ήταν ανεπίτρεπτο και αισχρό». 

Την ίδια στιγμή, η έκκληση της μπάντας προς συναδέλφους της, να διασκευάσουν το τραγούδι "“I Love You All the Time" με τα έσοδα να πηγαίνουν στις οικογένειες των θυμάτων, έχει βρει θερμή ανταπόκριση. 

Γράφοντας Play It Forward και τον τίτλο του τραγουδιού στις υπηρεσίες streaming, μπορείτε να ακούσετε τις διασκευές των My Morning Jacket, Savages, Florence and the Machine με τους The Maccabees, Kings of Leon, Jimmy Eat World ενώ και οι Pearl Jam θα κυκλοφορήσουν βινύλιο με την δική τους live εκτέλεση από το στάδιο Maracana στο Rio de Janeiro.

  • SHARE
  • TWEET