Το δεύτερο video από το "Revive" παρουσιάζουν οι Skelters

Για το κομμάτι "You Showed Me"

29/11/2016 @ 11:33

Οι Skelters παρουσιάζουν το δεύτερο σε σειρά Official Music Video για το τραγούδι "You Showed Me", από το νέο τους άλμπουμ "Revive" που κυκλοφόρησε στις 31 Οκτωβρίου 2016 από την New Dream Records.

Η ηχογράφηση και μίξη έγιναν στα Valve Studios (Θεσσαλονίκη) από τον Στράτο Καραγιαννίδη (Gus G, Firewind, W.a.n.t.e.d.)  και το Mastering στα Nagasaki Sound studios στο Las Vegas.

H σκηνοθεσία όπως και στο προηγούμενο video clip για το κομμάτι "Win This Fight" έγινε από τον Δημήτρη Βαβάτση και το μοντάζ κ post production από τον Πάρη Γρηγοράκη.

Διεύθυνση Φωτογραφίας:Γιώργος Βασιλειάδης          
Βοηθός Φωτογραφίας:  Στάθης Βασιλειάδης

Μoυσική & Στίχοι: Άγγελος Χαραβιτσίδης 

Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα των The Skelters και ακολουθήστε τους στο Facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις προσεχείς ζωντανές εμφανίσεις και τις προσεχείς δραστηριότητες του σχήματος.

Video: youtube.com/watch?v=WgBjlcJ7Ez8

Links:

Website: skelters.gr
Facebook: facebook.com/Skelters
Youtube: youtube.com/TheSkelters
Twitter: twitter.com/TheSkelters
Instagram: instagram.com/the_skelters

Bandcamp: theskelters.bandcamp.com
Spotify: play.spotify.com/album/1aOc1skSmBlGF3IuQxs6mc

Βιογραφικό

Οι Skelters είναι μια σύγχρονη Rock μουσική μπάντα με αγγλόφωνο στίχο. Επέλεξαν το όνομα τους  επηρεαζόμενοι από το τραγούδι των Beatles "Helter Skelter".

Στην παρούσα τους μορφή αποτελούνται από τους: Άγγελο Χαραβιτσίδη (Κιθάρα, Φωνητικά, Πιάνο), Δανιήλ Χαραβιτσίδη (Ντραμς, Κρουστά, Φωνητικά, Πιάνο), Σταύρο Αμανατίδη (Κιθάρα, Φωνητικά) και Θοδωρή Νικολάου (Μπάσο).

Οι Skelters έχουν πραγματοποιήσει περισσότερες από 1000 εμφανίσεις σε όλα τα live stages της Θεσ/νίκης, της Αθήνας αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας, σε  festivals, τηλεοπτικές  και ραδιοφωνικές εκπομπές κ.α.

Επίσης έχουν συνεργαστεί σε live εμφανίσεις τους με καλλιτέχνες και συγκροτήματα σε όπως οι ZZ Top, Pavlov’s Dog, Louisiana Red, Paul Di Anno(Iron Maiden),  Don Dokken, Iron Butterfly, Steve Harley & Cockney Rebel, Puressence κ.α.

Χαρακτηριστικό στοιχείο των live εμφανίσεων τους, είναι το show που προσφέρουν, η χορευτική διάθεση που δημιουργούν στο κοινό, τα φωνητικά τους και η δυναμική σκηνική τους παρουσία.

Τον Ιούνιο του 2009 κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ των Skelters με τίτλο "Explain To Me" από την Lyra/Pan-Vox. Τον Ιούνιο του 2010 κυκλοφόρησε το πρώτο official video clip των Skelters στο τραγούδι "See How Much I Love You" ενώ τον Ιούνιο του 2011 κυκλοφόρησε και το δεύτερο video clip των Skelters "Explain To Me".

Στις 10 Οκτωβρίου 2016 κυκλοφόρησε το video clip για το κομμάτι "Win This Fight" ενώ στις 31 Οκτωβρίου 2016 κυκλοφόρησε το νέο 'αλμπουμ των Skelters με τίτλο "Revive" από την New Dream Records.

Δελτίο Τύπου

 

 

  • SHARE
  • TWEET