Σε χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί ο Keith Richards σύμφωνα με τη Sun!

08/05/2006 @ 12:09
Είκοσι μέρες πριν την έναρξη της ευρωπαϊκής περιοδείας των Rolling Stones και η αγγλική Sun "αποκάλυψε" ότι ο Keith Richards βρίσκεται στο νοσοκομείο Ascot στο Auckland όπου και θα υποβληθεί σε εγχείρηση εγκεφάλου! Εκπρόσωπος της μπάντας αρνήθηκε επίσημα το γεγονός και δήλωσε πως η μεταφορά του κιθαρίστα από τη Νέα Ζηλανδία ήταν προληπτική και πως η διάγνωση των γιατρών ήταν "ελαφρά διάσειση" σχετικά με το ατύχημα στα νησιά Fiji.

Η εφημερίδα επιμένει στις θέσεις της και ισχυρίζεται εκτός των άλλων ότι οι Jagger, Watts και Wood αμφισβητούν την ετοιμότητα του Richards για την ευρωπαϊκή περιοδεία. Το τι ακριβώς συνέβη στον Κeith Richards δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο μιας και δε δόθηκε επίσημη εξήγηση για το συμβάν. Πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για τραυματισμό στο κεφάλι έπειτα από πτώση από δέντρο, ενώ υπάρχουν και αναφορές για ατύχημα με water craft.

Πάντως ο προγραμματισμός της ευρωπαϊκής περιοδείας του συγκροτήματος συνεχίζεται κανονικά και πριν λίγες ημέρες είχαμε τις πρώτες ανακοινώσεις για τα συγκροτήματα που θα ανοίξουν τις συναυλίες τους στην Ευρώπη. Δύο τυχερές πόλεις της Γερμανίας θα απολαύσουν το εκπληκτικό "πακέτο" Guns N' Roses - Rolling Stones, 17 χρόνια μετά τις ιστορικές κοινές εμφανίσεις των δύο γκρουπ στο Los Angeles των ΗΠΑ!

Συνοπτικά τα ονόματα που έχουν ανακοινωθεί ως τώρα είναι:

July 05, 2006 Zagreb Maximir Stadium - Kaiser Chiefs
July 10, 2006 Nurnberg Easy Credit Stadion - Guns N' Roses
July 12, 2006 Leipzig Zentralstadion - Guns N' Roses
August 05, 2006 Zurich Airfield Dubendorf - Kasabian
August 08, 2006 Nice Palais Nikaia - Kasabian
August 22, 2006 London Twickenham Stadium #2 - The Charlatans
August 25, 2006 Glasgow Hampden Park - The Charlatans

  • SHARE
  • TWEET