Οι Sad Lovers And Giants έρχονται στο Death Disco Athens Open Air Festival

To δημοφιλές βρετανικό post-punk σχήμα προστίθεται στη σύνθεση του διήμερου φεστιβάλ

02/05/2023 @ 14:42

'Όσο η ανταπόκρισή του κοινού για το Death Disco Athens Open Air Festival 2023 είναι τόσο έντονη και συγκινητική όσο είναι μέχρι σήμερα, το φεστιβάλ όλο και θα μεγαλώνει!

Με μεγάλη υπερηφάνεια ανακοινώνουμε πως υποδεχόμαστε στο line up της πρώτης μέρας του φεστιβάλ τους θρύλους του βρετανικού post punk/new wave και αγαπημένους του ελληνικού κοινού Sad Lovers and Giants!

Έχουν μείνει λίγα ακόμα early bird μονοήμερα εισιτήρια προς 42€, όταν τελειώσουν θα ξεκινήσει η δεύτερη φάση και θα κοστίζουν 45€. Τα εισιτήρια διημέρου κοστίζουν 80€.

Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/music/tagfest/death-disco-open-air-festival-2023/

SAD LOVERS AND GIANTS: Δημιουργήθηκαν στο Watford της Αγγλίας το 1980 συνδυάζοντας το post punk με ατμοσφαιρικά synths και ψυχεδέλεια. Έχουν κυκλοφορήσει εννέα στούντιο άλμπουμ και πολλές ζωντανές ηχογραφήσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός John Peel Session το 1981 για το BBC. Φέτος γιορτάζουν τη 40ή επέτειο από το εμβληματικό δεύτερο άλμπουμ τους Feeding the Flame και με αυτή την αφορμή δεν θα γινόταν να μην περάσουν και από τα μέρη μας για να ξανασυναντήσουν τους πολυάριθμους οπαδούς τους που πάντα δίνουν δυναμικό παρόν στις συναυλίες τους. Οι Sad Lovers & Giants είναι μια από τις “αριστοκρατικές” μπάντες του post punk και με μεγάλο ενθουσιασμό τους υποδεχόμαστε στο εντυπωσιακό line up του πρώτου Death Disco Athens Open Air Festival.

 Δελτίο Τϋπου

  • SHARE
  • TWEET