Rocking.gr rocks Patra: Σχόλια και φωτογραφίες

25/02/2010 @ 09:34
Η αλήθεια είναι πώς το φετινό Καρναβάλι δεν έφτασε τα αναμενόμενα επίπεδα προσέλευσης. Οι υπεύθυνοι χαρακτήρισαν τον καιρό και την οικονομική δυσχέρεια ως τους κύριους παράγοντες που συνέβαλλαν σε αυτή την ομολογουμένως εμφανή αποχή του κόσμου. Και όμως, το Καρναβάλι είχε έναν ακόμα δυνατό αντίπαλο, μιας και το Rocking.gr είχε προγραμματίσει το πρώτο party του στην πόλη της Πάτρας σε συνεργασία με τον Wave 97.4, στο πιο γνωστό rock στέκι της πόλης το Stone Bar.



Εκεί λίγο μετά τις 11, ο κόσμος είχε αρχίσει να μαζεύεται ενώ στα decks βρίσκονταν ήδη οι συντάκτες του Rocking με μοναδικό στόχο να ευχαριστήσουν και να ευχαριστηθούν και οι ίδιοι τη μουσική, χωρίς στεγανά και όρια. Οι κοπέλες της υποδοχής εξ αρχής στο πόστο τους, υποδέχονταν και ενημέρωναν ακούραστα και πάντα με το χαμόγελο τον κόσμο για το Rocking.gr.



Έναν κόσμο που φάνηκε πρόθυμος να πιεί, να διασκεδάσει και να χορέψει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το κέφι ήταν διάχυτο στην ατμόσφαιρα με το Rocking team και τους παραγωγούς του Wave 97.4 να κλέβουν την παράσταση με τις μουσικές τους επιλογές.



Ένα μικρό Καρναβάλι, έστω και κατόπιν εορτής έλαβε χώρα το Σάββατο στις 21 Φεβρουαρίου σε ένα γεμάτο Stone Bar, κάτι που φανερώνει την ανάγκη του κόσμου για διασκέδαση μέσω καλής μουσικής και καλής παρέας. Εκ του αποτελέσματος, το πρώτο party του Rocking.gr στην Πάτρα ήταν άκρως επιτυχημένο και αυτό μάς το επιβεβαίωσε η παρουσία του κόσμου.



Ευχαριστούμε όσους βρέθηκαν εκεί, χόρεψαν, ήπιαν και διασκέδασαν ως τις 5 το πρωί, καθώς επίσης και όσους έτρεξαν (με την κυριολεκτική σημασία της λέξης) για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί αυτό το party. Φυσικά θα υπάρξει και συνέχεια των Rocking events, στην Αθήνα αλλά και στην επαρχία, ενώ τα σχέδια για το sequel στην Πάτρα ήδη ξεκίνησαν. Till next time...











  • SHARE
  • TWEET