Rick Rubin: « Δε θα αργήσουν να συνθέσουν καινούργιο υλικό οι Metallica»

21/06/2011 @ 10:21
Ο γνωστός παραγωγός Rick Rubin, ο οποίος θα αναλάβει για δεύτερη συνεχόμενη φορά την παραγωγή σε δίσκο των Metallica, δήλωσε πρόσφατα στο Billboard.com πως η μπάντα θα ξεκινήσει σύντομα να συνθέτει νέο υλικό για το δισκογραφικό διάδοχο του "Death Magnetic".

«Είχα πρόσφατα μια συνάντηση με τον Lars για να δούμε προς τα πού θα κινηθούμε και αναρωτιέμαι ακόμα για την κατάληξη. Πρόκειται να τους υποβάλλω αρκετές ερωτήσεις και πιθανώς να ακούσουμε όλοι μαζί κάποια από τα riffs που ενδεχομένως να έχουν συνθέσει μέχρι τότε. Συνήθως, πρώτα ακούω κάτι που να δίνει ένα στίγμα για το πού θα κινηθεί μουσικά η μπάντα και μετά ξεκινάει η όλη διαδικασία για μένα», ήταν τα λόγια του Rubin, ο οποίος θα δει κι αυτός στις 23 Ιουνίου να κυκλοφορεί το "And Justice For All" των Metallica σε πράσινο βινύλιο.

Η απόκτηση αυτού μπορεί να πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά, μέσω του BecauseSoundMatters.com, ενώ θα διατεθεί σε περιορισμένα αντίτυπα (500 κόπιες), μιας και όσοι είναι μέλη του Metallica Club θα μπορέσουν να προμηθευτούν το δικό τους από το Metallica.com.

  • SHARE
  • TWEET