Richie Sambora: «O Jon (Bon Jovi) πρέπει να σταματήσει επιτέλους να μιλάει»

24/05/2013 @ 11:28
Ο Richie Sambora κατηγόρησε τον Jon Bon Jovi πως βάζει εμπόδια στην επιστροφή του στο συγκρότημα.

Ο κιθαρίστας είχε αποχωρήσει από το τελευταίο μέρος της τρέχουσας παγκόσμιας περιοδείας τους και, όπως αφέθηκε να εννοηθεί, αυτό έγινε για να μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης. Αντικαταστάθηκε από τον Phil X, που είχε πάρει και το 2011 τη θέση του κιθαρίστα, όταν είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί.

Προχθές ο Jon Bon Jovi έκανε μερικές δηλώσεις, στις οποίες ισχυρίστηκε πως  προβλήματα με ουσίες ευθύνονται για την απουσία του Sambora και πρόσθεσε πως του είναι πολύ δύσκολο να μη μιλάει καθόλου για αυτήν την κατάσταση.

Όπως όμως φαίνεται, οι δηλώσεις αυτές ενόχλησαν τον Sambora, ο οποίος λίγο μετά, είπε πως ο Jon έχει ήδη μιλήσει υπερβολικά. «Κατά τη γνώμη μου, μάλλον ο Jon θέλει μάλλον να δει πώς είναι να ανεβαίνεις στη σκηνή και να ερμηνεύεις σε στάδια μόνος σου.  Πραγματικά, μου δυσκολεύει φοβερά την επιστροφή μου.»

Και συνέχισε: «Αρκετά με τη λασπολογία, ο Jon πρέπει να σταματήσει αμέσως να μιλάει για εμένα δημοσίως. Είμαι μια χαρά, δουλεύω πάρα πολύ σκληρά στην εταιρία μόδας που έχω και όλο αυτό είναι τελείως προσωπικό. Δεν έχω σοβαρά προβλήματα στη ζωή μου αυτό το διάστημα.»

Πρόσθεσε επίσης πως οι σκέψεις του είναι με τους φίλιους του συγκροτήματος. «Αγαπώ τους οπαδούς μου και νιώθω άσχημα για αυτούς τώρα. Πλήρωσαν χρήματα για να δουν τους Bon Jovi και αυτή τη στιγμή δεν τους προσφέρουμε το πλήρες πακέτο.»

Πρόσφατα, ένα tweet του Sambora είχε προκαλέσει ερωτηματικά. «Έχω τόσα πολλά να πω, γι' αυτό δεν θα πω τίποτα. Σας αγαπώ όλους και ευχαριστώ για τη στήριξη.»
  • SHARE
  • TWEET