Και οι Crippled Black Phoenix στέλνουν μήνυμα συμπαράστασης στους Έλληνες

«Μας λένε "προσοχή στους κλέφτες...", λέω δεν μπορώ να περιμένω να επιστρέψω στην Ελλάδα!»

30/06/2015 @ 13:24
Μετά τους Fernando Ribeiro των Moonspell και Thievery Corporation, σε ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της μπάντας στο facebook, και οι Crippled Black Phoenix δηλώνουν αλληλέγγυοι των Ελλήνων με το παρακάτω μήνυμα, που απευθύνεται περισσότερο στους ξένους:

«Με την υπόλοιπη Ευρώπη φαινομενικά να στιγματίζει τον ελληνικό λαό και μια ελληνική δύναμη που είναι φαινομενικά επικεντρωμένη με στενομυαλιά στα δικά της προβλήματα, αγνοώντας πολλά άλλα... στέλνω αυτό το τραγούδι στο δρόμο σας, στην εκτεταμένη μας οικογένεια.

....Υψώνουμε αυτό το πικρό ποτήρι, σε μας, να μην τελειώσουμε ποτέ, Όταν σας κοιτάζουμε στα μάτια, μπορούμε να δούμε ότι το βλέπετε κι εσείς....

Μας λένε να αποφύγουμε να πάμε στην Ελλάδα από την Κυβέρνησή μας, μας λένε ότι αν το κάνουμε πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, «προσοχή στους κλέφτες...», για να παραθέσω George Osborne.

Λέω σκατά σ’αυτό, δεν μπορώ να περιμένω να επιστρέψω στην Ελλάδα!»

Το post συνοδεύεται με το video από την εξαιρετική εκτέλεση του γεμάτου νόημα "We Forgotten Who We Are" κατά την περσινή εμφάνιση του συγκροτήματος στη χώρα μας, στη σκηνή του Gagarin 204.

Δείτε εδώ το video και παρακάτω το ίδιο το post.

Το post συμπαράστασης
  • SHARE
  • TWEET