Πρώτη συναυλία των Accept μετά από πέντε χρόνια - Δείτε το νέο βίντεο

12/05/2010 @ 05:04
Το νέο lineup των Accept, που αποτελείται από τους Wolf Hoffman, Peter Baltes, Herman Frank, Stefan Schwarzmann και Marc Tornillo, έκανε το συναυλιακό του ντεμπούτο το περασμένο Σάββατο 8 Μαΐου στη Νέα Υόρκη.



Η συναυλία, που σηματοδοτεί την επιστροφή της θρυλικής γερμανικής μπάντας στη σκηνή μετά από σχεδόν πέντε χρόνια, περιείχε τα παρακάτω κομμάτια:

1.    Metal Heart
2.    Midnight Mover
3.    Living For Tonight
4.    Restless And Wild
5.    Son Of A Bitch
6.    Losers And Winners
7.    London Leatherboys
8.    The Abyss
9.    Run If You Can
10.  Teutonic Terror
11.  Breaker
12.  Bulletproof
13.  Neon Nights
14.  Flash Rocking Man
15.  Up To The Limit
16.  Demon’s Night
17.  Turn Me On
18.  Starlight
19.  Burning
20.  Princess Of The Dawn
21.  I’m A Rebel
22.  Fast As A Shark
23.  Balls To The Wall

Το νέο βίντεο της μπάντας, "Teutonic Terror", γυρίστηκε τον Μάρτιο από τον σκηνοθέτη Dave Blass, με παραγωγό τον Doug Jeffery (Britney Spears, Miley Cyrus, Rihanna), και μπορείτε να το δείτε εδώ.

Το "Teutonic Terror" θα περιέχεται στον επερχόμενο δίσκο των Accept, "Blood Of The Nations", που είναι προγραμματισμένος να κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου μέσω της Nuclear Blast. Το δέκατο πέμπτο άλμπουμ της μπάντας ηχογραφήθηκε στο Backstage Studio, στο Derbyshire της Αγγλίας, υπό την επίβλεψη του διάσημου παραγωγού Andy Sneap (Megadeth, Exodus, Nevermore, Arch Enemy).

Πρόκειται το ντεμπούτο άλμπουμ του συγκροτήματος με τον τραγουδιστή Marc Tornillo, και θα περιέχει 14 τραγούδια, μεταξύ των οποίων είναι τα επιβεβαιωμένα "The Abyss", "Locked & Loaded", "Shades Of Death", "No Shelter", "Blood Of The Nations" και "Pandemic".
  • SHARE
  • TWEET