Πρόστιμο για ηχορύπανση από το Sweden Rock στα συγκροτήματα του festival

31/08/2009 @ 15:08
Τελικά όλα μπορούν να συμβούν. Το Sweden Rock Festival κλήθηκε από τη σουηδική κυβέρνηση να πληρώσει πρόστιμο για ηχορύπανση και αυτό με τη σειρά του ζήτησε τα χρήματα από τα συγκροτήματα του festival, προκαλώντας θυμό και έκπληξη τόσο στους μουσικούς, όσο και στους οπαδούς. Το festival οφείλει στην κυβέρνηση 35.000 ευρώ και τα ζητάει από τους «υπεύθυνους για την ηχορύπανση μουσικούς», δηλαδή τους Rage, τους Outlaws, τους Witchcraft, τους Hysterica και τους Trace Nine, προκαλώντας αντιδράσεις.



Το festival χρεώνει την παραβίαση στους μουσικούς και στους τεχνικούς ήχου τους (το κάθε συγκρότημα έχει τον δικό του), αλλά τα συγκροτήματα αντιδρούν. Πιο συγκεκριμένα, οι Witchcraft αρνούνται να πληρώσουν, δηλώνοντας πως «χρησιμοποίησαν τον ηχολήπτη του festival», ενώ τα υπόλοιπα συγκροτήματα δήλωσαν πως «δεν έχουν χρήματα για να καλύψουν το πρόστιμο».

Περισσότερα για το Sweden Rock Festival 2009 και τα συγκροτήματα που εμφανίστηκαν σε αυτό μπορείτε να διαβάσετε στο εξής link: www.rocking.gr/article6254.php.
  • SHARE
  • TWEET