Πότε θα επανενωθούν οι Guns N' Roses;

Μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, σύμφωνα με πρώην manager του Axl Rose

05/06/2014 @ 19:36
Η πολυσυζητημένη επανένωση της αυθεντικής σύνθεσης των Guns N' Roses, που τόσο έχει απασχολήσει τα τελευταία χρόνια τον Τύπο και τους οπαδούς, είναι αρκετά πιθανό να συμβεί μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο Craig Duswalt, manager του Axl Rose κατά την περιοδεία Use Your Illusion, ο οποίος προφανώς γνωρίζει πολύ καλά πρόσωπα και πράγματα.

Μιλώντας στο ABC News Radio στα πλαίσια της κυκλοφορίας του βιβλίου του, "Welcome To My Jungle", o Duswalt ισχυρίζεται ότι κομβικής σημασίας είναι η επιστροφή του Duff McKagan για μια σειρά εμφανίσεων στην Λατινική Αμερική, αλλά πριν από μερικές ημέρες σε μια από τις συναυλίες των Guns N' Roses στο Las Vegas.

Παρά λοιπόν τις πρόσφατες δηλώσεις του Slash και της δεδοδομένης έχθρας του με τον Axl, ο Duswalt πιστεύει πως η πολυπόθητη επανένωση θα συμβεί μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, έπειτα από την προοπτική που άνοιξε ο McKagan με την επιστροφή του.

Όσον αφορά το τι προκάλεσε το αγεφύρωτο μέχρι στιγμής χάσμα μεταξύ του Axl Rose και του Slash, κατά τον πρώην manager του πρώτου αυτό ήταν οι μουσικές διαφορές, με τον Slash να προτιμά το hard rock υλικό και το Axl τις rock μπαλάντες.
  • SHARE
  • TWEET