«Πόλεμος» μεταξύ Vince Neil και Sharon Osbourne

17/09/2010 @ 10:24
Στη μακρά λίστα των ανθρώπων της μουσικής βιομηχανίας που έχουν κατά καιρούς εκφραστεί με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια για τη Sharon Osbourne ήρθε να προστεθεί και ο frontman των Motley Crue, Vince Neil.

Συγκεκριμένα, στην επερχόμενη αυτοβιογραφία του, "Tattoos & Tequila: To Hell And Back With One Of Rock's Most Notorious Frontmen", ο Neil αναφέρει:
«Είναι η πιο κακιά γυναίκα που γνώρισα ποτέ στη ζωή μου. Αν ήταν για το όφελός της, δε θα είχε πρόβλημα ακόμα και να βάλει να σε σκοτώσουν. Που να ήξερε ο κόσμος...»

Η… «πληρωμένη» απάντηση της Sharon δεν άργησε βέβαια να έρθει:

«Παραξενεύτηκα όταν άκουσα για τα γραφόμενα του Neil στο επερχόμενο βιβλίο του, όπου με αποκαλεί τη χειρότερη γυναίκα που γνώρισε ποτέ, επειδή προσπάθησα να αποτρέψω τον άντρα μου από το να κάνει παρέα μαζί του, όταν οι Motley Crue άνοιγαν τις συναυλίες του Ozzy στην Αμερική το '84.

Δηλώνω ένοχη!

Vince, φυσικά και προσπάθησα με κάθε κόστος να κρατήσω τον άντρα μου μακριά από εσένα, καθώς πίστευα πως αποτελούσες κίνδυνο για τον Ozzy, τον εαυτό σου και οποιονδήποτε γύρω σου. Δεν ήθελα ο άντρας μου να καταλήξει όπως ο Razzle από τους Hanoi Rocks, ο οποίος σκοτώθηκε σε αυτοκινητικό επειδή οδηγούσες εσύ μεθυσμένος. Ή όπως οι δύο αθώοι που κατέληξαν με σοβαρή ζημιά στο κεφάλι και οι ζωές τους καταστράφηκαν ως αποτέλεσμα των πράξεών σου.

Σήμερα σε βλέπω σαν ένα αξιολύπητο 50άρη party boy, που συνεχίζει να βάζει τις ζωές αθώων σε κίνδυνο κάθε φορά που οδηγεί μεθυσμένος, και συλλαμβάνεται για χειροδικία σε γυναίκες.
Αρκετά είπα».

  • SHARE
  • TWEET