Plant και Page ξαναμιλούν περί reunion

O κιθαρίστας των Led Zeppelin... ξανάριξε το γάντι στον τραγουδιστή

24/11/2014 @ 11:28
Ο Robert Plant μιλώντας στο Sound Opinions, ξαναθύμισε πως ακόμα και πριν την αρχή των Led Zeppelin, δεν ήθελε να συμβιβαστεί ποτέ.

«Ημουν μόλις 19 και παρέα με τον John Bonham φτιάξαμε τους Band of Joy. Ημουν τόσο νέος, πως είναι δυνατόν να συμβιβαζόμουν από τότε;» δηλώνει ο Plant. «Είχαμε στόχο να αναζητήσουμε ένα πολύχρωμο και περιπετειώδες μέλλον, που μας οδήγησε, αλλά όχι αποκλειστικά, στους  Led Zeppelin. Ηταν μια περίοδος γεμάτη εκπλήξεις και υπήρξε πολύ συναισθηματική για μένα. Με οδήγησε σε πολλές αποφάσεις μέχρι και σήμερα».

Οσον αφορά τη νοσταλγία πολλών, ο μεγάλος καλλιτέχνης επαναλαμβάνει πως πέρασε υπέροχα και σκοπός είναι να βρίσκει κάτι που τον εμψυχώνει. «Είχα σπουδαία παρέα σε όλη μου την διαδρομή. Πολύς κόσμος επιλέγει τα σημεία που του αρέσουν και εγώ έχω την πολυτέλεια να κάνω αυτό που θέλω».

Από την πλευρά του ο Jimmy Page, μιλώντας χθες στην αμερικανική εκπομπή "The Ellen DeGeneres Show", αφού αρνήθηκε κάθε γνώση του δημοσιεύματος περί μυθικής αμοιβής από τον Richard Branson για περιοδεία των Zeppelin, έριξε ξανά το γάντι στον Plant σε σχετική ερώτηση.

«Δεν ξέρω κάτι για reunion. Ρωτάς τον λάθος άνθρωπο. Ο Robert έχει γίνει λιγάκι δύσκολος. Αν θες να το πω απλά, αγαπάω να παίζω τραγούδια των Led Zeppelin…».
  • SHARE
  • TWEET