Paul McCartney: «Αναμενόμενη η απόφαση Jackson να μη μου επιστρέψει τα δικαιώματα των Beatles»

10/07/2009 @ 03:25
Μεγάλο θέμα έχει δημιουργηθεί στους μουσικούς κύκλους αναφορικά με τη διαθήκη του Michael Jackson και τα δικαιώματα των τραγουδιών των Beatles, τα οποία ο Jackson κατείχε από τα '80s. Πολλοί περίμεναν ότι ο Jackson θα τα κληροδοτούσε στον Paul McCartney και όταν αυτό δε συνέβη, οι φήμες που ήθελαν τον πρώην Beatle οργισμένο οργίασαν, μέχρι που ο Sir αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους...

«Δεν υπήρξε ποτέ κανένα θέμα επιστροφής των δικαιωμάτων των Beatles σε εμένα. Δεν το είχαμε συμφωνήσει, δεν περίμενα τίποτα τέτοιο και οι φήμες που με θέλουν οργισμένο είναι εντελώς ανυπόστατες. Παρότι με τον Michael ήμασταν καλοί συνεργάτες, είχαμε απομακρυνθεί πολύ τα τελευταία χρόνια και δεν είχα να περιμένω κάτι από εκείνον. Γι' αυτό καλό θα ήταν να σταματήσουν να γράφονται ανακρίβειες για εμένα», δήλωσε ο McCartney χαρακτηριστικά.



Ο Jackson κατείχε το 50% των δικαιωμάτων όλου του καταλόγου των Beatles από το 1985, όταν και το είχε αγοράσει από τη Sony / ATV. Ο McCartney όταν έμαθε για το θάνατο του καλλιτέχνη τον χαρκατήρισε «εξαιρετικά ταλαντούχο μουσικό με ευγενική ψυχή». Οι δύο άντρες είχαν συνεργαστεί στα '80s στα κομμάτια "The Girl Is Mine" και "Say Say Say" και διατηρούσαν φιλικές σχέσεις.
  • SHARE
  • TWEET