Paul McCartney και Rick Rubin συνεργάζονται σε βιογραφική σειρά

Το "McCartney 3, 2, 1" θα πραγματοποιήσει αναδρομή στην καριέρα του μουσικού

18/05/2021 @ 10:57

Το Hulu αποκάλυψε την άφιξη μιας βιογραφικής σειράς έξι επεισοδίων η οποία θα περιστρέφεται γύρω από τη ζωή και την καριέρα του Paul McCartney.

Συγκεκριμένα, το "McCartney 3, 2, 1", όπως θα ονομάζεται το docu-series, θα βρει τον θρυλικό μουσικό να συζητά με τον παραγωγό Rick Rubin πτυχές μιας καλλιτεχνικής πορείας 60 ετών.

Όλα τα επεισόδια της σειράς θα είναι διαθέσιμα στις 16 Ιουλίου, με τον πρόεδρο του Hulu Originals and ABC Entertainment, Craig Erwich να αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωση:

«Ποτέ ξανά δεν είχαν οι οπαδοί την ευκαιρία να ακούσουν τον Paul McCartney να μοιράζεται, με τόση έκταση, εμβάθυνση και λεπτομέρεια το έργο ζωής του. Περισσότερα από 50 χρόνια μουσικής που διαμόρφωσε κουλτούρες. Το να είναι κανείς παρατηρητής καθώς οι Paul και Rick αποδομούν μερικά από τα μεγαλύτερα hits στην ιστορία της μουσικής είναι πράγματι διαφωτιστικό. Είναι τιμή μας το γεγονός πως ο Paul επέλεξε το Hulu για να μοιραστεί αυτή την μοναδική σειρά».

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Δεκέμβριο ο McCartney κυκλοφόρησε το "McCartney III", ενώ πριν λίγο καιρό έδωσε στη δημοσιότητα το "III Imagined", που περιλαμβάνει διασκευές, νέες εκδοχές και remixes των τραγουδιών του δίσκου από καλλιτέχνες όπως οι St. Vincent, Phoebe Bridgers, Josh Homme, Damon Albarn, Massive Attack, Khruangbin, κ.ά.

Δείτε επίσης:

Paul McCartney: «Οι Beatles υπέφεραν από θέματα ψυχικής υγείας»

  • SHARE
  • TWEET