Παραπονιέται για τις ηχογραφήσεις του νέου δίσκου των Gojira ο Joe Duplantier

Δύσκολες οι συνθήκες, αλλά ετοιμάζεται...

05/12/2013 @ 10:52
Σε συνέντευξή του για το Performer.com, ο τραγουδιστής / κιθαρίστας των Γάλλων progressive death metallers Gojira, Joe Duplantier, αποκάλυψε ότι το συγκρότημα έχει ξεκινήσει τις ηχογραφήσεις για τον καινούργιο του δίσκο, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2014.

«Στην πραγματικότητα, το μισώ. Βασικά, το λατρεύω όταν υπάρχει μια ιδέα και αυτή δουλέυει και ακούγεται σαν να συμβαίνουν πράγματα... Αλλά είναι δύσκολο να κάθεσαι στο ενδιάμεσο μεταξύ παπουτσιών (όλοι πετούν τα παπούτσια και τις βρώμικες κάλτσες στο χωλ) και ενός υπολογιστή. Δεν είμαστε rock συγκρότημα πια. Είναι σαν να είμαστε σε ένα βρώμικο κλουβί με έναν υπολογιστή. Αυτό που χρειάζομαι είναι να είμαι σε ένα δωμάτιο με τους φίλους μου και να τζαμάρω. Γι' αυτό και ανυπομονώ να ανεβαίνω στη σκηνή και να παίζω μουσική.»

«Μέχρι στιγμής έχουμε μόνο riff και ιδέες. Έχουμε μια λίστα με riff αλλά δεν έχουμε τραγούδια... Βασικά, ίσως έχουμε δύο... Κάποιο από το υλικό που γράφουμε με ενθουσιάζει, αλλά οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες. Και όταν το λεωφορείο κινείται, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν...»

Ο περσινός δίσκος των Gojira είχε συμπεριληφθεί στις 30 καλύτερες κυκλοφορίες της χρονιάς του Rocking.gr.
  • SHARE
  • TWEET