Παιδιά αντιδρούν στους Black Sabbath (video)

Εσύ τί θα σκεφτόσουν αν άκουγες το "Wizard" στην ηλικία τους;

27/02/2015 @ 00:46
Το Loudwire παρουσιάζει μια νέα σειρά από βίντεο υπό τον γενικό τίτλο "Kids Rock", στα οποία αποτυπώνονται οι σκέψεις παιδιών που έρχονται πρώτη φορά σε επαφή με ένα rock ή metal τραγούδι.

Στα παιδιά που παίρνουν μέρος γίνονται ερωτήσεις σχετικά με την ιστορία που αφηγούνται οι στίχοι του εκάστοτε τραγουδιού και στην κάμερα καταγράφονται οι πηγαίες αντιδράσεις τους. Η αθωότητα και η αστείρευτη φαντασία των παιδιών είναι αφοπλιστικές και το όλο εγχείρημα μας γυρνάει πίσω, στις μέρες που ψάχναμε τα βιβλιαράκια με τους στίχους για μια καλή ιστορία.

Στο video που μπορείτε να δείτε εδώ, τα παιδιά ακούν για πρώτη φορά το "Wizard" των Black Sabbath και δείχνουν να κατανοούν βαθιά –εκτός του παραλληλισμού του μάγου με βαποράκι, βέβαια- τους στίχους του τραγουδιού. Η σοκαριστική σύμπτωση έρχεται όταν ένας από τoυς μικρούς ακροατές, απαντώντας στην ερώτηση πώς πιστεύει ότι μοιάζει ο μάγος, χωρίς δεύτερη σκέψη λέει «Ακριβώς σαν τον Γκάνταλφ!». Ο ίδιος ο μπασίστας των Sabbath, Geezer Butler, είχε παραδεχθεί πως ο κεντρικός ήρωας της εν λόγω ιστορίας βασίστηκε κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό στον διάσημο μάγο των βιβλίων του J. R. R. Tolkien.

Αλήθεια, εσείς θυμάστε τί σκεφτήκατε όταν ακούσατε για πρώτη φορά τον Ozzy να τραγουδάει;
  • SHARE
  • TWEET