Otep Shamaya: «Ο νέος δίσκος των Otep είναι η επιστροφή στα πιο σκοτεινά μέρη του εαυτού μου»

14/03/2011 @ 09:33
Στις 26 Απριλίου θα κυκλοφορήσει ο πέμπτος δίσκος των Otep με τίτλο "Atavist", με τον πρώην drummer των The Dillinger Escape Plan, Gil Sharone, να έχει παίξει όλα τα τύμπανα.

Το άλμπουμ θα περιέχει επιπρόσθετο υλικό με dvd από συνεντεύξεις, μουσικά video, παρασκήνια των ηχογραφήσεων καθώς κι ένθετο με ποιήματα της Otep Shamaya, με την ίδια να δηλώνει:

«Αυτός ο δίσκος είναι η επιστροφή στα πιο σκοτεινά μέρη του εαυτού μου. Οχυρώνω αυτό το ηχητικό φρούριο με Κυκλώπεια λιθοδομή. Η γλώσσα στα χείλη μου έχει σφυρηλατηθεί από τις απαγορευμένες διαλέκτους 12 ζωών. Εγώ είμαι η καρδιά της Γοργόνας, το ανήσυχο μυαλό των φρενοβλαβών, το θάρρος του μάρτυρα, η φωνή του αντάρτη, η ανυπομονησία του αλχημιστή, είμαι η περιφρόνηση των πονεμένων ψυχών που περιμένουν τη φλόγα, είμαι ο δυνατός Μινώταυρος που μαίνεται κατά τους λαβύρινθους της απομόνωσης και της θλίψης. Υπάρχει ένα συγκροτημένο αρχέγονο πνεύμα στο "Atavist", μια κωδικοποιημένη πρόκληση να θυμόμαστε τη σύνδεσή μας με το άπειρο, με το μυστήριο και μεταξύ μας».
  • SHARE
  • TWEET