Οι The Haunted καταφτάνουν στην Ελλάδα - Γνωρίστε τους από κοντά!

18/03/2009 @ 03:43
To σχήμα που γεννήθηκε το 1996 από τις στάχτες των At The Gates έχει χαράξει τη δική του μοναδική πορεία στο χώρο του ακραίου metal. Μία πορεία που αρχίζει με το φερώνυμο τους άλμπουμ, το οποίο τους έχρισε «Καλύτερο Πρωτοεμφανιζόμενο Συγκρότημα» σε πλειάδα metal εντύπων και του απονεμήθηκε ο τίτλος του «Άλμπουμ Της Χρονιάς» από το περιοδικό Terrorizer. Σε λίγες μέρες οι The Haunted καταφτάνουν στην Ελλάδα για δύο συναυλίες, στις 28 Μαρτίου στο Principal της Θεσσαλονίκης και στις 29 του μηνός στο Fuzz της Αθήνας, και το Rocking.gr, σε συνεργασία με την Άνωση, δίνει την ευκαιρία σε 5 τυχερούς αναγνώστες του να τους γνωρίσουν από κοντά.

Προσοχή: Ο διαγωνισμός ισχύει αυστηρά και μόνο για τους κατόχους εισιτηρίων για τη συναυλία της Αθήνας. Θέλετε να λάβετε μέρος; Απαντήστε στην εξής ερώτηση: Πως ονομάζεται η τελευταία studio κυκλοφορία των The Haunted;

Στείλτε μας την απάντηση σας στο contest@rocking.gr, συμπληρώνοντας επίσης στο κυρίως μέρος τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας) αλλά και τον αριθμό του εισιτηρίου σας για τη συναυλία της Αθήνας.

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι και την Πέμπτη, 26 Μαρτίου. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν προσωπικά μετά τη λήξη του διαγωνισμού. Η συνάντηση τους με το συγκρότημα θα πραγματοποιηθεί την ημέρα της συναυλίας των The Haunted στην Αθήνα, σε μέρος και ώρα που θα ανακοινωθούν στους νικητές.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δύο συναυλίες μπορείτε να βρείτε εδώ: www.rocking.gr/article5490.php.

Video message από τον Anders Björler για τις συναυλίες των The Haunted στην Ελλάδα:
  • SHARE
  • TWEET