Οι Riverside αρχίζουν δουλειά πάνω σε νέο υλικό και ετοιμάζονται να γιορτάσουν τα 10 τους χρόνια

19/11/2010 @ 10:48
Μετά την εντατική προώθηση του "Anno Domini High Definition", οι Πολωνοί progsters Riverside επιστρέφουν στη σύνθεση νέου υλικού. Και, παρόλο που ο διάδοχος του επιτυχημένου album δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει πριν το 2012, οι Riverside ετοιμάζουν κάποια ωραία πράγματα για το ερχόμενο έτος.

«Ξεκινήσαμε δουλειά πάνω στο νέο δίσκο, που στην πραγματικότητα είναι δύο δίσκοι. Γιατί, εκτός από το κανονικό album, θέλουμε επίσης να βγάλουμε και ένα mini album», αποκαλύπτει ο μπασίστας και τραγουδιστής, Mariusz Duda.

«Γιατί; Επειδή η μπάντα σχηματίστηκε το 2001, οπότε την επόμενη χρονιά έχουμε τη δέκατή μας επέτειο. Θα θέλαμε να γιορτάσουμε και να δώσουμε έμφαση σ' αυτή την επέτειο με κάποιον τρόπο. Έτσι, την ερχόμενη χρονιά σχεδιάζουμε μία επετειακή περιοδεία, όχι μόνο με καλεσμένους, αλλά και με κάτι παραπάνω - μία κυκλοφορία ειδικά για την περίσταση, η οποία θα είναι διαθέσιμη για αγορά μόνο στις συναυλίες. Οπότε δουλεύουμε πάνω στο νέο δίσκο, αλλά και στο προαναφερθέν EP. Το σύντομο διάλειμμα που κάναμε ήταν πολύ ευεργετικό για τη μπάντα, αφού τώρα έχουμε πραγματικά καλές ιδέες».
  • SHARE
  • TWEET