Οι Metallica ανακοίνωσαν την ίδρυση της δισκογραφικής εταιρίας Blackened Recordings

03/12/2012 @ 11:28
Είναι γνωστό πως οι Metallica ετοίμαζαν το λανσάρισμα της προσωπικής τους δισκογραφικής εταιρίας, πλέον όμως είναι γνωστές οι λεπτομέρειες του βήματος αυτού.

Με μία δήλωση που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του συγκροτήματος, ανακοινώθηκε η ίδρυση της δισκογραφικής εταιρίας Blackened Recordings. Η μπάντα πλέον κατέχει πλήρως τα δικαιώματα από όλες τις ηχογραφήσεις της, συμπεριλαμβανομένων όλων των άλμπουμ και βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει, ενώ όλες οι μελλοντικές δουλειές τους θα κυκλοφορούν αποκλειστικά από τη δισκογραφική αυτή.

Αυτή η κίνηση σφραγίζει τη λήξη της συνεργασίας τους με τη Warner Music Group, η οποία διήρκησε 28 χρόνια. Το συγκρότημα σχολίασε σχετικά με την κίνηση αυτή πως «Μπορεί να το έχετε ξανακούσει από εμάς μία, δύο ή χίλιες φορές, αλλά πάντοτε μας ενδιέφερε να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο σε ό,τι κάνουμε.»

«Η δημιουργία της Blackened Recordings είναι το απόλυτο βήμα για την ανεξαρτησία, θέτοντάς μας απόλυτα υπεύθυνους για το καλλιτεχνικό μας μέλλον. Ανυπομονούμε να κάνουμε νέα μουσική και να σας την προσφέρουμε με τον δικό μας μοναδικό τρόπο.»

Η πρώτη επίσημη κυκλοφορία της νέας δισκογραφικής των Metallica θα είναι το DVD "Quebec Magnetic", το trailer του οποίου μπορείτε να δείτε εδώ.
  • SHARE
  • TWEET