Οι ανασκοπήσεις του 2015

Το Rocking.gr ξεκινάει το αγαπημένο, πια, πρότζεκτ των ανασκοπήσεων της χρονιάς που μας αφήνει

28/12/2015 @ 18:32

Με την τριαντάδα των καλύτερων δίσκων της χρονιάς που προέκυψε από την ψηφοφορία των συντακτών να είναι ήδη γνωστή -και με τις εκάστοτε προσωπικές λίστες του κάθε συντάκτη να έχουν αρχίσει να αποκαλύπτονται σιγά σιγά- το επόμενο βήμα δεν είναι άλλο από τις καθιερωμένες ανασκοπήσεις (ανά μουσικό είδος) του 2015.

Ξεκινώντας από τις 28/12, η συντακτική ομάδα του Rocking.gr θα παρουσιάζει κάθε ημέρα από μια διαφορετική ανασκόπηση, καλύπτοντας τη συντριπτική πλειοψηφία των μουσικών ειδών που μας απασχολούν, περασμένα από το δικό μας υποκειμενικό και ιδιαίτερο κόσκινο.

Τις ανασκοπήσεις των περασμένων ετών μπορείτε να τις βρείτε στην ενότητα Χρονομηχανή στο κάτω μέρος της κεντρικής μας σελίδας.

Πέρα από τις λίστες των συντακτών και τις ανασκοπήσεις, θα κρατήσουμε τις παραδόσεις που έχει αγαπήσει το κοινό εδώ και πολλά χρόνια, με τις «υπόγειες» κυκλοφορίες της χρονιάς, την ψηφοφορία των αναγνωστών, την παρουσίαση των πιο αγαπημένων κειμένων της χρονιάς και πολλές ακόμα εκπλήξεις σχετικά με το 2015 που μας αποχαιρετά και εμείς κλείνουμε πανηγυρικά την πόρτα πίσω του για να υποδεχτούμε το 2016 -μια χρονιά που θα μας βρει ανανεωμένους σε πολλούς τομείς όπως θα παρατηρήσετε πολύ σύντομα.

Αναμείνατε στις οθόνες σας για ακόμα περισσότερη κουβέντα και αναλύσεις περί μουσικής.

  • SHARE
  • TWEET