Οι Year Of The Goat και στη Θεσσαλονίκη τον Νοέμβριο

13/09/2013 @ 13:22
Το Metalpaths παρουσιάζει:
Το occult σχήμα των Σουηδών Year Of The Goat έρχεται στη Θεσσαλονίκη και το Eightball Live Stage την Κυριακή 10 Νοεμβρίου!

Year Of The Goat @ Thessaloniki 2013Οι Year Of The Goat είναι εκ των σημαντικότερων και ποιοτικότερων εκπροσώπων του νέου κύματος του occult rock. Απο την πρώτη τους μόλις επίσημη κυκλοφορία, το "Lucem Ferre" E.P το 2011, κέρδισαν τις εντυπώσεις λαμβάνοντας εξαιρετικές κρητικές απο τα media. Το νέο τους άλμπουμ "Angels' Necropolis" που πρόσφατα κυκλοφόρησε από την Van Records (The Devil's Blood, Vanderbuyst) ήρθε για να συνεχίσει το εντυπωσιακό ξεκίνημα των Σουηδών λαμβάνοντας επίσης εξαιρετικές κρητικές απο τον τύπο (άλμπουμ του μήνα στο ελληνικό Metal Hammer και στο γερμανικό Rock Hard) αλλά και του μεταλλικού κοινού, τόσο στην γενέτειρά τους Σουηδία όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη στην οποία περιοδεύουν εκτενώς για το έτος 2013.

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, οι Σουηδοί εκπρόσωποι του εωσφορικού rock, θα βρεθούν στην Θεσσαλονίκη και στο Eightball Live Stage για να μαυρίσουν τις ψυχές όλων των παρευρισκομένων αλλά και να μας χαρίσουν ένα ταξίδι στους 60s και 70s ήχους. Το live των Year Of The Goat είναι μία εμπειρία που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Μαζί τους θα είναι και οι Αθηναίοι satanic metallers Mahakala που θα εμφανιστούν στα πλαίσια της προώθησης του ντεμπούτο άλμπουμ τους, "Devil's Music", το οποίο έχει “αναστατώσει” τον εγχώριο και διεθνή Τύπο και για το οποίο ήδη πραγματοποιούν μεγάλο όγκο live εμφανίσεων, ανάμεσα στις οποίες ένα μικρό ελληνικό tour με τους local heroes Rotting Christ. Γνωστοί για τα εκρηκτικά shows τους, οι Mahakala αποτελούν δίχως άλλο μία ιδανική επιλογή για το warm up της βραδιάς.

Έχοντας υπογράψει προσφάτως στην δισκογραφική εταιρία Noisehea Records, οι Θεσσαλονικείς Shadowcraft διανύουν την καλύτερη περίοδο της της οχτάχρονης καριέρας τους. Ατμοσφαιρικό / majestic black metal και avant-garde επιρροές θα αναβλύζουν απο τις μελωδίες των Shadowcraft μαγεύοντας το Eightball απο νωρίς. Κομμάτια απο το πετυχημένο "Principles Of Chaos" LP του 2011, υλικό απο τον επερχόμενο δίσκο και διασκευές έκπληξη δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο!

Την βραδιά θα ανοίξουν οι Jaw Bones (γνωστοί και ως JB). Πρόκειται για ένα Heavy Rock με Grunge ρίζες συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη. Σχηματίστηκαν το καλοκαίρι του 2006 και μετά από αρκετά χρόνια σκληρής εργασίας ηχογράφησαν το πρώτο τους ομότιτλο EP το 2012. Οι Jaw Bones έχουν παίξει με πολλά συγκροτήματα όπως: Therapy? (Ιρλανδία), Sardonis (Βέλγιο), Planet Of Zeus (Ελλάς), Agnes Vein (Ελλάς), Hogg (Ελλάς) και πολλά άλλα. Επί του παρόντος οι Jaw Bones ροκάρουν, και προωθούν το πρόσφατα ηχογραφημένο τους EP το οποίο πρόκειται και να μας παρουσιάσουν ζωντανά!

Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ (πόρτα) / 12 ευρώ (προπώληση)
Οι πόρτες ανοίγουν στις: 20:00
Προπώληση εισιτηρίων από: Eightball Club, Drifter Rock Bar, Nephilim Music Store

Χορηγοί:
Drifter Rock Bar
New York College
Menios Shop
Ζάχος Music Store

Χορηγοί Επικοινωνίας:
Metal Hammer
Rock Hard
Rocking.gr
Avopolis.gr/Metal
Rockoverdose.gr
Rockarolla E-Radio
Greekrebels.gr
Metalranks.com
i-Jukebox.net
Rockinathens.gr
Just In Case E-Radio

Δελτιο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET