Οι Xylouris White περιοδεύουν με τους Swans

Τον Ιούλιο θα εμφανιστούν στο φεστιβάλ ATP μαζί με Iggy Pop, Deafheaven, GYBE

20/01/2015 @ 17:02
Xylouris White είναι το ντουέτο που αποτελείται από τον γιο του Ψαραντώνη, Γιώργο Ξυλούρη και τον drummer των Αυστραλών Dirty Three, Jim White, τη μπάντα δηλαδή του Warren Ellis από τους Bad Seeds του Nick Cave.

Οι Xylouris White περιοδεύουν αυτό τον καιρό στην Αυστραλία, ενώ Ιανουάριο και Απρίλιο θα παίξουν σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις, μεταξύ των οποίων Λονδίνο, Αμστερνταμ, Παρίσι, Βρυξέλλες, Γλασκώβη, Γενεύη. Τον Φεβρουάριο αυτοί και οι περίφημοι Swans θα δώσουν 11 συναυλίες μαζί σε Ηνωμένες Πολιτείες και Καναδά.

Ξυλούρης και White γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ "All Tomorrow's Parties" (ATP), όπου εμφανίστηκαν στο πλευρό του Ψαραντώνη. Τώρα ξαναπαίζουν στο φημισμένο φεστιβάλ στην Ισλανδία στις 2-4 Ιουλίου. Το φετινό line up είναι εντυπωσιακό με τους Run The Jewels, Deafheaven, Vision Fortune, headliners Belle & Sebastian ,  Godspeed You! Black Emperor, Iggy Pop και πολλούς ακόμα.

Το ντεμπούτο των Xylouris White, "Goats" κυκλοφόρησε πέρσι στις 13 Οκτωβρίου και τη γνώμη του rocking.gr μπορείτε να τη διαβάσετε από εδώ.  Την ίδια στιγμή μπείτε εδώ και ψηφίστε τους στα βραβεία SongLines Music Awards, στην κατηγορία «Cross-Cultural Collaboration».
  • SHARE
  • TWEET