Οι Speedblow στις 24 Οκτωβρίου στην Αθήνα

Μαζί τους οι Demolition Train και Mr. Booze

09/10/2014 @ 23:14
Trailblazer Records present:

Speedblow - Demolition Train - Mr. Booze
Live στο Six D.O.G.S. (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι)

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014
Πόρτες: 20:30 - Έναρξη: 21:00 - Είσοδος: 5 ευρώ

Έχοντας κυκλοφορήσει πριν λίγο καιρό το -δεύτερο σε σειρά- full length άλμπουμ τους, με τίτλο "Behold The Darkness" μέσω της Trailblazer Records, αλλά και το εμβληματικό -πρώτο τους- επίσημο video, για το τραγούδι "Black Fire" από τον ίδιο δίσκο (δείτε εδώ), οι Speedblow ξεκινούν  μία μικρή περιήγηση στην ελληνική επικράτεια, προκειμένου να προωθήσουν το πολεμοχαρές υλικό τους αλλά και να παραδώσουν μαθήματα, μελωδικού heavy metal και έντεχνης βαρβαρότητας!

Η μουσική του κουιντέτο από τα Μεσόγεια Αττικής, δεν περιορίζεται σε τυπικές χεβιμεταλικές φόρμες, αλλά συνδυάζει περίτεχνα τη μελωδία με το groove και την ταχύτητα, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα, σίγουρα όχι πρωτόγνωρο, αλλά σαφέστατα ηχηρό και πομπώδες. Εκεί που το headbanging συναντά το μυθιστορηματικό story-telling κι εκεί που το doom metal rhythm section μπολιάζεται από πότε New Wave of Swedish Death Metal και πότε classic metal κιθάρες και γαρνίρεται από τα σκισμένα (στο όριο του metalcore) φωνητικά του Νίκου Φενερλή, εκεί είναι που οι Speedblow ανεβαίνουν στο σανίδι και ισοπεδώνουν, ό,τι μπορεί να ισοπεδωθεί.

Το βράδυ της 24ης Οκτωβρίου οι Speedblow θα παρουσιάσουν νεότερο αλλά και παλαιότερο υλικό από τη δισκογραφία τους και -όπως πάντα συνηθίζουν- κάποιες ωραίες εκπλήξεις.

Τη βραδιά θα ανοίξουν οι speed metallers Demolition Train, που αποτελούν μία εξίσου ισοπεδωτική live εμπειρία, αποδίδοντας πάντα με πάθος και ακρίβεια το bay-area-loving thrash-speed metal τους, όπως και οι φερέλπιδες Καλαματιανοί Mr. Booze που με το heavy rock τους, θα συνοδεύσουν τους Speedblow και στο live της Καλαμάτας.

Links:
trailblazerrecords.com
facebook.com/speedblow
facebook.com/Demolition-Train
facebook.com/MrBoozeBand

Επικοινωνία:
• Trailblazer Records: trailblazer.recs@gmail.com
• Six D.O.G.S.: info@sixdogs.gr - 210-3210510

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET