Οι SlavEATgoD παρουσιάζουν ζωντανά τον καινούργιο τους δίσκο

Κυριακή 9 Μαρτίου στο An Club

29/01/2014 @ 13:25
Η μακρόχρονη αναμονή για το "The Skyline Fission" των Ελλήνων progressive / djent metallers SlavEATgoD έφτασε επιτέλους στο τέλος της.

Η Trailblazer Records περήφανα παρουσιάζει:

SlavEATgoD - "The Skyline Fission" live release party
Την Κυριακή 9 Μαρτίου, 2014 στο An Club

Ηχογραφημένο στα αθηναϊκά Growl Studios (ιδιοκτησίας του κιθαρίστα της μπάντας, Chris Nanos) και μιξαρισμένο/ μαστεραρισμένο στα Woodward Avenue Studios στο Ontario του Καναδά από τον vocalist της κυκλοφορίας, Jon Howard (επίσης μέλος των Threat Signal), το "The Skyline Fission" μοιάζει να αποτελεί μία από τις πιο πολλά υποσχόμενες κυκλοφορίες του χώρου για το 2014.

Το άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στους πρώτους μήνες του έτους από την νεοσύστατη No Regrets Records, θυγατρική της  επίσης ελληνικής No Remorse Records, υπεύθυνης για την κυκλοφορία πολλών ποιοτικών classic και traditional metal κυκλοφοριών τα τελευταία χρόνια, η οποία πραγματοποιεί με αυτήν και άλλες κυκλοφορίες ένα άνοιγμα στον ακραίο metal χώρο.

Το "The Skyline Fission" αποτελεί μία προοδευτική προσέγγιση σε όλα όσα δίδαξαν οι πρωτεργάτες του ήχου Messhuggah αλλά και στον απόηχο όλων των ακραίων metal ιδιωμάτων που άνθισαν στις τελευταίες δεκαετίες, όντας χαώδες μα ταυτόχρονα ατμοσφαιρικό και μαθηματικά ακριβές.

Οι SlavEATgoD με την παρουσία του Καναδού Jon Howard πίσω από το μικρόφωνο, θα μας παρουσιάσουν την Κυριακή 9 Μαρτίου το πλήρες υλικό του "The Skyline Fission", το οποίο θα είναι διαθέσιμο και σε μορφή CD για όποιον από τους παρευρισκομένους θέλουν να το αποκτήσουν.

Την βραδιά θα ανοίξουν οι local heroes United Highlights, Dreams To Let και Breed The Trails, γνωστοί όλοι τους για τον πανικό που προκαλούν στις ζωντανές εμφανίσεις τους, ζεσταίνοντας το κλίμα για τους headliners αλλά και εκπροσωπώντας το metalcore ιδίωμα, ο καθένας με τον δικό του μοναδικό τρόπο!

SlavEATgoD lineup:
• Jon Howard - vocals
• CRS - guitars
• Sinnik Al - lead guitars
• Stelios Nanos - bass, keys
• Joni Moas - drums

SlavEATgoD discography:
"SlavEATgoD" (EP) (self financed, 2008)
• "Blank Core Inn" (self financed, 2009)
• "The Skyline Fission" (No Regrets, 2014)

Links:
SlavEATgoD
United Highlights
Dreams To Let
Breed The Trails

No Regrets Records
Trailblazer Records
• An Club (Σολωμού 13-15, Εξάρχεια, Αθήνα, τηλ.: 210-3305056): www.anclub.gr

Facebook event page

Πόρτες: 19:00
Έναρξη: 19:30
Εισιτήριο: 8 ευρώ

Πρόγραμμα συναυλίας:
19:00 - doors
19:30 - 20:00 - Breed The Trails
20:15 - 20:55 - Dreams To Let
21:10 - 22:00 - United Highlights
22:30 - 23:45 - SlavEATgoD

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET