Οι Parlor Mob σπάνε τη σιωπή τους με νέο album / Ακούστε το πρώτο single

Επιστρέφουν στην ενεργό δράση μετά από σχεδόν δύο χρόνια απουσίας

10/06/2014 @ 11:03
Έπειτα από πλήρη απραγία δύο περίπου ετών που έθετε ερωτηματικά ακόμη και για την ύπαρξη τους ως συγκρότημα, οι σπουδαίοι Αμερικανοί rockers Parlor Mob επιστρέφουν επιτέλους για τα καλά στη δισκογραφία και την ενεργό δράση.

Πιο συγκεκριμένα, λίγες ημέρες μετά την ανανέωση της σελίδας τους στο facebook, ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους άλπμουμ, καθώς και τέσσερις συναυλίες για το διάστημα 30 Αυγούστου έως 18 Σεπτεμβρίου.

Το νέο άλμπουμ θα ονομάζεται "Cry Wolf" και για την ώρα η κυκλοφορία του τοποθετείται χρονικά μέσα στο φθινόπωρο. Πρώτο κομμάτι που δίνεται στη δημοσιότητα είναι το οκτάλεπτο "The Day You Were Born", το οποίο μπορείτε να ακούσετε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συγκροτήματος.

Οι ηχογραφήσεις έλαβαν χώρα τον περασμένο Μάιο στα Retromedia Sound Studios με μηχανικό ήχου τον Scott Liss και τον κιθαρίστα Paul Ritchie, ενώ την παραγωγή επιμελήθηκε το ίδιο το group. Το artwork που μπορείτε να δείτε πιο κάτω επιμελήθηκαν ο Ritchie και ο έτερος κιθαρίστας David Rosen.

Οι Parlor Mob κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους, "And You Were A Crow", το 2008 και το εκπληκτικό δεύτερό τους άλμπουμ, "Dogs", τον Οκτώβριο του 2011, «αναγκάζονας» τους συντάκτες του Rocking.gr να το αναδείξουν ως την τρίτη καλύτερη κυκλοφορία της χρονιάς.

  • SHARE
  • TWEET