Οι Moonspell αποκαλύπτουν τίτλο δίσκου και τα χώνουν στη σημερινή metal σκηνή

"Extinct" θα ονομάζεται ο καινούργιος concept δίσκος των Πορτογάλων

02/10/2014 @ 22:11
Οι Moonspell, αποκάλυψαν ότι ο διάδοχος του "Alpha Noir/Omega White" θα ονομάζεται "Extinct".

Παράλληλα με την κυκλοφορία του δίσκου, θα κυκλοφορήσει και ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με το concept του και με σκηνές από το στούντιο.

Η μπάντα δουλεύει με τον παραγωγό Jens Bogren στα Fascination Street Studios.

Στην ανακοίνωση της κυκλοφορίας δεν έλλειψε ένα απόφθεγμα του Νίτσε («χωρίς τη μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος»), καθώς επίσης και μια αναφορά στο πολυσυζητημένο νέο video clip των Mastodon και τη λάθος κατεύθυνση που έχει πάρει η metal μουσική σκηνή.

Πιο συγκεκριμένα, οι Moonspell έγραψαν μεταξύ άλλων: «Σε μια μουσική σκηνή όπου οι μόνες συζητήσεις που λαμβάνουν χώρα αφορούν στο αν ήταν σεξιστικό το νέο βίντεο των Mastodon ή αν κάποιος μουσικός φοράει ρούχα κάποιου φοβερού σχεδιαστή ή αν πρέπει να υποστηρίξουμε τους Babymetal ενώ τα πραγματικά συγκροτήματα αγωνίζονται για να βρουν λίγο χώρο να προωθήσουν τη μουσική τους... Η μουσική μας παραμένει πρωτόγονη και προέρχεται κατευθείαν από την καρδιά μας, ό,τι κατεύθυνση κι αν πάρει στο μέλλον. Αυτός είναι ο λόγος που παρατάμε τις οικογένειές μας και τα σπίτια μας για να κάνουμε old school ηχογραφήσεις στο στούντιο, ως σωστή σεληνιακή οικογένεια που έχουμε γίνει πια.»

Οι Moonspell επισκέφτηκαν τη χώρα μας τον περασμένο Μάιο. Διαβάστε την ανταπόκριση της Κατερίνας Μυτιληναίου εδώ.
  • SHARE
  • TWEET