Οι Metallica μιλούν για την επιρροή των Deep Purple και τιμούν τον Ozzy Osbourne

Τον θαυμασμό τους για τους Deep Purple εκφράζουν επίσης Joe Satrianni, Steve Vai, Zakk Wylde κ.ά.

19/03/2014 @ 10:37
Για την επιρροή τους και το πόσο σημαντική υπήρξαν οι Deep Purple για την σκληρή μουσικοί μίλησαν και τα τέσσερα μέλη των Metallica.

Στο διάρκειας δέκα λεπτών video που δόθηκε στη δημοσιότητα, James Hetfield, Kirk Hammett, Lars Ulrich και Robert Trujillo μιλούν για τους Deep Purple αναφορικά κυρίως με τα κλασσικά τους άλμπουμ "Machine Head" και "Made In Japan".

Σε παρόμοιο video που κυκλοφόρησε επίσης ενόψει της επανακυκλοφορίας του "Made In Japan", τον θαυμασμό τους για τους Deep Purple εκφράζουν οι Alter Bridge, Machine Head, Matt Sorum, Steve Lukather, Joe Elliot, Joe Satrianni, Steve Vai και Zakk Wylde.



Σε άλλα νέα, οι Metallica πρόκειται να εμφανιστούν στην φιλανθρωπικού χαρακτήρα συναυλία για τα δέκα χρόνια του MusiCares MAP Fund, τιμώντας με την παρουσία τους τον Ozzy Osbourne και τον ιδιοκτήτη / εκτελεστικό διευθυντή των Village studio, Jeff Greenberg.

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο Club Nokia του Los Angeles στις 12 Μαΐου, θα απονεμηθεί στον Ozzy Osbourne το βραβείο «Stevie Ray Vaughan» για την αφοσίωσή του και την προσφορά του στο MusiCares MAP Fund.

Το MusiCares MAP Fund είναι θεσμός που παρέχει οικονομική βοήθεια και υποστήριξη σε ανθρώπους που προέρχονται από τον χώρο της μουσικής βιομηχανίας και προσπαθούν να ξεφύγουν από εξαρτήσεις.
  • SHARE
  • TWEET