Οι Manilla Road ολοκληρώνουν τις ηχογραφήσεις του νέου τους δίσκου

Ο Mark Shelton μιλά για τις τελευταίες εξελίξεις στις τάξεις του group

03/10/2013 @ 19:23
Μέσω μιας μακροσκελούς ανακοίνωσης στην επίσημη σελίδα των Manilla Road, o Mark Shelton αναφέρεται μεταξύ άλλων στη δημιουργία του επερχόμενου δίσκου του σχήματος, τις τελευταίες ζωντανές εμφανίσεις και το μελλοντικά σχέδια των Hellwell.

Όσον αφορά τον διάδοχο του φετινού "Mysterium", o Shelton δηλώνει πως οι ηχογραφήσεις έχουν ολοκληρωθεί, με την εξαίρεση των μερών του μπάσου σε τέσσερα κομμάτια. Ως εκ τούτου, το 17ο studio άλμπουμ των Manilla Road είναι πιθανό να κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2014.

Στον τομέα των ζωντανών εμφανίσεων, οι Manilla Road συμμετείχαν σε δύο φεστιβάλ στον Καναδά και το Βέλγιο, ενώ πραγματοποίησαν άλλες δύο συναυλίες στην Γερμανία. Η προγραμματισμένη εμφάνισή τους σε φεστιβάλ που θα λάμβανε χώρα στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ακυρώθηκε με ευθύνη των διοργανωτών.

Τέλος οι Ηellwell (side project του Shelton) έχουν ήδη ηχογραφήσει τέσσερα κομμάτια για το δεύτερό τους άλμπουμ, με προτεραιότητα πάντως για τον Shelton να έχουν για το επόμενο διάστημα όπως είναι φυσικό οι Manilla Road.
  • SHARE
  • TWEET