Οι Gwar κατηγορούνται ότι έκλεψαν τις στάχτες του νεκρού τραγουδιστή τους!

Ο πατέρας του Dave Brockie (Oderus Urungus), William, μηνύει τη metal μπάντα

07/04/2015 @ 15:35
Όπως μετέδωσε το NBC News ο William Brockie, πατέρας του Dave, γνωστού ως Oderus Urungus, μηνύει τα εν ζωή μέλη των Gwar κατηγορώντας τους ότι έκλεψαν τις στάχτες του γιου του μαζί με αντικείμενα τέχνης και όλες τις κιθάρες του.

Ο πατέρας του Brockie, o oποίος πέθανε πέρσι σε ηλικία 50 ετών, ζητά ως αποζημίωση 1 εκατομμύριο δολάρια. Η μήνυση αναφέρει πως οι Gwar χρωστούσαν λεφτά στον Dave από την τελευταία περιοδεία πριν αυτός φύγει από τη ζωή, χρησιμοποιούν το όνομά του για διαφημιστικούς λόγους δίχως άδεια ενώ πήραν στην κατοχή τους τις στάχτες του μετά την αποτέφρωση, χωρίς να έχουν κανένα δικαίωμα.

«Πήγα να πάρω την τέφρα, αλλά μου απογορεύτηκε η είσοδος. Τελικά μου έστειλαν σε πλαστική σακούλα, ένα μικρό μέρος. Οι Gwar θέλουν να βγάλουν χρήματα από το θανάτο του γιου μου» αναφέρει στη μήνυση του πατέρας.

Ο Oderus Urungus, πέθανε από υπερβολική δόση ηρωϊνης τον Μάρτιο του 2014 και η σωρός του αποτεφρώθηκε μαζί με μία από τις στολές του, με τον παραδοσιακό τρόπο των Vikings. H αμερικανική metal μπάντα, γνωστή για τις εξωφρενικές στολές που φορά επί σκηνής, συμπληρώνει 30 χρόνια φέτος από την ίδρυσή της.
  • SHARE
  • TWEET