Οι Garbage θα παίξουν ολόκληρο το ντεμπούτο τους σε εορταστική περιοδεία

Η μπάντα θα γιορτάσει έτσι δύο δεκαετίες παρουσίας

09/06/2015 @ 10:03
Οι Garbage ανακοίνωσαν νέα περιοδεία υπό τον τίτλο "The 20 Years Queer Tour" ώστε -όπως πολύ σωστά θα καταλάβατε- να γιορτάσουν μαζί με τους fan την εικοστή τους επέτειο σαν μπάντα.

Με αρχηγό την τραγουδίστρια Shirley Manson, κυκλοφόρησαν το ομώνυμο ντεμπούτο τους το 1995. Τώρα, σκοπεύουν να παίξουν ολόκληρο τον δίσκο σε μια σειρά συναυλιών που θα γίνουν στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη.

Σε δήλωση που συνοδεύει την ανακοίνωση της περιοδείας, το συγκρότημα έγραψε: «Είναι η εικοστή επέτειος του πρώτου μας άλμπουμ, βγαίνουμε σε περιοδεία αυτό το φθινόπωρο να παίξουμε μια χούφτα show για να το γιορτάσουμε. Θα παίζουμε ολόκληρο τον δίσκο, από την αρχή μέχρι το τέλος, για πρώτη φορά. Ελπίζουμε όλοι οι fan να έρθουν στη γιορτή».

Οι Garbage έβγαλαν την πέμπτη και τελευταία τους -μέχρι σήμερα- δισκογραφική προσπάθεια το 2012 ("Not Your Kind of People"). Πρόσφατα κυκλοφόρησαν το νέο 10'' single "The Chemicals" τον Απρίλιο για την Record Store Day.

Το πρώτο αυτό άλμπουμ των Garbage έχει συμπεριληφθεί στους 100 καλύτερους rock δίσκους της δεκαετίας του '90, όπως τους ψήφισαν οι συντάκτες του Rocking.gr, καταλαμβάνοντας την 60κοστή θέση.

Δείτε εδώ το trailer της περιοδείας.
  • SHARE
  • TWEET