Οι Διχασμένες Αλήθειες κυκλοφορούν τον πέμπτο τους δίσκο

Το "Δράση-Αντίδραση-Αδράνεια" θα τυπωθεί και σε βινύλιο

17/12/2015 @ 11:18
Out Now!: Διχασμένες Αλήθειες - "Δράση-Αντίδραση-Αδράνεια"

Το ταξίδι των Διχασμένες Αλήθειες ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη στα τέλη του 1997 και αυτό που τότε φάνταζε μια ακόμα εφηβική επανάσταση, έμελλε να γίνει αργότερα τρόπος ζωής για τα μέλη τους που συνεχίζουν από τότε.

Ύστερα από τέσσερις κυκλοφορίες σε CD και πιο συγκεκριμένα τα "Διχασμένες Αλήθειες" (2001), "Εγώ Ειμί Το Φως" (2003), "Πότισέ Με Υπερβολές" (2006) και "Σπάσε Τον Κανόνα" (2009) ήρθε η ώρα να τυπώσουν τη μουσική τους για πρώτη φορά σε αυλάκια βινυλίου.

Στη νέα τους δουλειά με τίτλο "Δράση-Αντίδραση-Αδράνεια", περιέχονται συνολικά έξι κομμάτια διάρκειας 20 λεπτών, που μουσικά συνδυάζουν punk, hardcore και metal ήχους (Suicidal Tendencies και Biohazard κάποιες από τις επιρροές τους), ντυμένους με ελληνικό στίχο στο ύφος των προηγούμενων κυκλοφοριών. Στον δίσκο περιέχεται και μία διασκευή στο "Μαύρο Το Χρώμα Της Στέρησης" από Γενιά Του Χάους, ενώ στο τραγούδι "Δράση" συμμετέχει στα φωνητικά ο Γιώργος Παυλίδης (Χάσμα).

Κυκλοφορεί σε 300 αντίτυπα βινυλίου 180 γραμμαρίων με εξώφυλλο από ανακυκλωμένο χαρτί και 4-σέλιδο ένθετο που περιλαμβάνει πληροφορίες και τους στίχους των τραγουδιών. Καρπός συνεργασίας του γκρουπ με την Now Or Never Records.

Διχασμένες Αλήθειες - "Rock 'N' Roll"

Διχασμένες Αλήθειες - Δράση-Αντίδραση-Αδράνεια

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET