Οι Alter Bridge αποκαλύπτουν το εξώφυλλο και το track-listing του νέου τους δίσκου

01/08/2013 @ 11:45
Ο νέος δίσκος των Alter Bridge ονομάζεται "Fortress" και η κυκλοφορία του είναι προγραμματισμένη για τις 30 Σεπτεμβρίου.

Ο κιθαρίστας Mark Tremonti δηλώνει ότι η τετράδα των Alter Bridge δούλεψε πολύ σκληρά για να φανεί αντάξια της φήμης που αποκόμισε με τον προηγούμενό της δίσκο, "AB III".

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το track-listing του πολυαναμενόμενου αυτού άλμπουμ:

Alter Bridge - Fortress

01. Cry Of Achilles
02. Addicted To Pain
03. Bleed It Dry
04. Lover
05. The Uninvited
06. Peace Is Broken
07. Calm The Fire
08. Waters Rising
09. Farther Than The Sun
10. Cry A River
11. All Ends Well
12. Fortress

Πιο συγκεκριμένα, οι πρόσφατες δηλώσεις του Tremonti ήταν οι εξής: «Όταν ξεκινήσαμε την προπαραγωγή του άλμπουμ, πιέσαμε τους εαυτούς μας περισσότερο από ποτέ, ούτως ώστε να αποκομίσουμε το μέγιστο. Θέλαμε αυτό το άλμπουμ να είναι το πιο απρόβλεπτο και συναρπαστικό που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής. Από την αρχική ανταπόκριση που έχουμε λάβει, φαίνεται ότι καταφέραμε να επιτύχουμε αυτό που θέλαμε».

Την παραγωγή και την ηχογράφηση του "Fortress" επιμελήθηκε για ακόμη μια φορά ο Michael 'Elvis' Baskette (Stone Temple Pilots, Incubus, Trivium) στο studio του στην Florida, ιδιαίτερη πατρίδα της μπάντας. Μερικοί από τους τίτλους των δεκατριών τραγουδιών που περιλαμβάνονται στο δίσκο είναι: "Cry Of Achilles", "Bleed It Dry", "Farther Than The Sun", "All Ends Well", "Fortress".

Την κυκλοφορία του δίσκου θα ακολουθήσει ένα και μοναδικό show επί αμερικανικού εδάφους, στις 4 Οκτωβρίου στο Orlando, και ευρωπαϊκή περιοδεία, η οποία θα ξεκινήσει στις 16 Οκτωβρίου από το Nottingham της Μεγάλης Βρετανίας και θα καταλήξει έναν ακριβώς μήνα αργότερα στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας.
  • SHARE
  • TWEET