Οι Ace2Ace και ο Night Knight στο line-up του Ejekt Festival

Εξαντλήθηκαν ήδη κάποιες κατηγορίες εισιτηρίων

18/06/2015 @ 12:33
Ejekt Festival 2015

Parov Stelar Band
Steve Aoki
Kadebostany
Glasvegas
Moon Duo
Ace2Ace
Night Knight

Η αντίστροφη μέτρηση για την Τετάρτη 15 Ιουλίου και το Ejekt Festival 2015 έχει αρχίσει. Το line-up του φετινού φεστιβάλ ολοκληρώνεται με δύο εγχώρια ονόματα που έχουν ξεχωρίσει την τρέχουσα περίοδο: οι Ace2Ace και ο Night Knight θα ανέβουν στις δύο σκηνές της Πλατείας Νερού, μαζί με τους ήδη ανακοινωθέντες Parov Stelar, Steve Aoki, Kadebostany, Glasvegas και Moon Duo.

Οι Ace2Ace είναι το νέο μεγάλο act της εγχώριας mainstream dance μουσικής. Το DJ δίδυμο των Johnny Gerontakisκαι MC Steve με τα εξαιρετικά επιτυχημένα Show Me Love Parties τους, γεμίζουν κλαμπ σε όλη την Ελλάδα με χαρακτηριστική άνεση, ενώ ήδη κάνουν σημαντικά βήματα και στο εξωτερικό.

Ο Night Knight είναι το όνομα που έχει ξεχωρίσει από την πρόσφατη εσοδεία της ανεξάρτητης rock σκηνής της Αθήνας. Πρόκειται για την προσωπική μπάντα του ντράμερ των Planet Of Zeus, Σεραφείμ Γιαννακόπουλου. Ο πρώτος δίσκος τους μόλις κυκλοφόρησε, ονομάζεται "God Is A MotherF*cker" και περιέχει εθιστικά κομμάτια όπως τα "Us" και "Set It On Fire".

Το πρόγραμμα του Ejekt Festival θα ανακοινωθεί σύντομα.

Εισιτήρια:

Προπώληση:
30 ευρώ - early bird tickets (sold out)
35 ευρώ,
VIP εισιτήρια - 50 ευρώ (sold out), 60 ευρώ (sold out), 70 ευρώ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων σε υπερυψωμένο σημείο κοντά στη σκηνή, με ειδικό μπαρ).

Ταμείο:
40 ευρώ,
VIP: 90 ευρώ.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.ticketarena.gr, www.viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots, Ιανός, MediaMarkt.

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Πληροφορίες: www.ejekt.gr, www.detoxevents.gr, 210-9636845.

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET