Οι 10 Code στο main stage του Exit Festival

Η ελληνική μπάντα θα πραγματοποιήσει την πρώτη της εμφάνιση σε μεγάλο ευρωπαϊκό φεστιβάλ

18/06/2015 @ 11:53
Την Παρασκευή 10 Ιουλίου οι 10 Code θα είναι η ελληνική συμμετοχή στο main stage του Exit Festival στο Novi Sad της Σερβίας με headliners τους θρυλικούς Motörhead.

Τον Μάιο του 2013 μας συστήθηκαν με το "The Connection EP", το οποίο έγινε δεκτό με πολύ καλές κριτικές από τα ηλεκτρονικά Μέσα, έχοντας κερδίσει airplay σε αθηναϊκούς FM σταθμούς και πολλά web radios της Ελλάδας. Έναν χρόνο μετά, κυκλοφόρησε το single "Transmitter" με το ομώνυμο κομμάτι και το bonus track "Today", ως δείγμα του επερχόμενου άλμπουμ.

Οι κυκλοφορίες αυτές ήταν αφορμή για πολλά επιτυχημένα live στις περισσότερες σκηνές της Αθήνας, τη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε αρκετά φεστιβάλ, μαζί με σημαντικά συγκροτήματα της ροκ και εναλλακτικής σκηνής της Ελλάδας, ενώ εκπροσώπησαν την Ελλάδα στον πανευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό EuroMusic Contest στο Παρίσι (Ιούνιος 2014).

Φέτος οι 10 Code επιλέχθηκαν από το Exit Festival για να παρουσιάσουν στο main stage κομμάτια από το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ τους, το οποίο θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2015.

10-code.com
facebook.com/10Code
exitfest.org/en/lineup-2015
10 Code - "Transmitter"

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET