Ο περίεργος τραυματισμός του κιθαρίστα των Rev Theory

12/10/2011 @ 10:23
O Julien Jorgensen, κιθαρίστας των Rev Theory, υποφέρει από έναν τραυματισμό και για το λόγο αυτό το συγκρότημα αναγκάστηκε να ακυρώσει τις επόμενες εμφανίσεις του.

Ο τραυματισμός επήλθε σε ένα γάμο, όταν στη δεξίωση κάποιος που στεκόταν κοντά στον Jorgensen επιχείρησε να ανοίξει μία μπίρα χωρίς ανοιχτήρι. Το αποτέλεσμα ήταν να γλιστρήσει, το μπουκάλι να σπάσει στην άκρη και ένα κομμάτι να κόψει το αριστερό χέρι του κιθαρίστα. Η πληγή εγχειρίστηκε, όμως ο καλλιτέχνης είναι αδύνατο να παίξει μουσική προς το παρόν.

Ο Jorgensen σχολίασε: «Είμαι έκπληκτος με αυτό που συνέβη και πραγματικά ήταν ένα τρομακτικό ατύχημα. Τώρα νιώθω ότι δε μπορώ να κάνω τίποτα και λυπάμαι που πρέπει να ακυρώσουμε την περιοδεία και απογοητεύσαμε τους θαυμαστές μας. Μόλις αναρρώσω θα βγούμε κατευθείαν και πάλι στο δρόμο».

Ο τραγουδιστής της μπάντας, Rich Luzzi, πρόσθεσε: «Μετά από 10 κοινά χρόνια στο συγκρότημα δε νιώθουμε άνετα να ανεβούμε στη σκηνή χωρίς τον αδερφό μας, αφού μία τέτοια εμφάνιση δε θα αντιπροσώπευε τη μπάντα».
  • SHARE
  • TWEET