Ο Tony Iommi μιλάει για το ενδεχόμενο reunion των Black Sabbath / Box set με τα κλασικά τους album

25/10/2011 @ 10:49
Ο θρυλικός κιθαρίστας των Black Sabbath, Tony Iommi, σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τις πιθανότητες επανένωσης με τους Ozzy Osbourne, Geezer Butler και Bill Ward.

«Αυτή τη στιγμή το συζητάμε. Αλλά το τι πρόκειται να συμβεί δεν το γνωρίζω. Δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση, αλλά τουλάχιστον κινείται προς τα εκεί. Μιλάμε όλοι μεταξύ μας, συναντηθήκαμε, κάναμε και μία πρόβα και ήταν καταπληκτικά».

Και συνεχίζει: «Δεν έχουμε ανακοινώσει τίποτα ακόμη, γιατί τίποτα δεν είναι οριστικό. Το παίρνουμε σιγά-σιγά, καθώς αυτά είναι λεπτά ζητήματα. Δε θέλουμε να ακούσουμε "Είπατε ότι θα ενωθείτε ξανά, αλλά αυτό δε συνέβη". Γι' αυτό λοιπόν και εγώ δε μπορώ να πω τίποτα με σιγουριά. Θα δούμε. Είναι ωραίο να σκέφτεσαι ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι τέτοιο και πιστεύω πως όλοι θέλουμε να το κάνουμε, αλλά είναι λίγο πιο σύνθετο το θέμα».

Σε άλλα νέα, συλλογή με τα κλασικά άλμπουμ των Black Sabbath, της περιόδου 1970-1973, πρόκειται να κυκλοφορήσει υπό μορφή box set. Θα περιέχει τους πέντε πρώτους δίσκους του συγκροτήματος, σε μορφή μίνι LP, με το αρχικό artwork και επιπλέον στοιχεία στο booklet.

Τα πέντε άλμπουμ είναι τα:
Black Sabbath (1970)
Paranoid (1970)
Master Of Reality (1971)
Black Sabbath Vol.4 (1972)
Sabbath Bloody Sabbath (1973)

Το set θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη από τις 30 Νοεμβρίου.


  • SHARE
  • TWEET