Ο Ουκρανός φιναλίστ της Eurovision του 2007 αγοράζει τη Rolls Royce του Freddie Mercury

30/01/2013 @ 11:24
Όσοι τυχόν είχαν παρακολουθήσει τη Eurovision του 2007, η μυστήρια εμφάνιση της Ουκρανίας σίγουρα θα τους έχει μείνει στο μυαλό...

Πρόκειται για τον Andrey Danilko, γνωστότερος με το όνομα της περσόνας που έχει επί σκηνής: της περίεργης κυρίας Verka Serduchka... Η Verka Serduchka είχε βγει δεύτερη στη Eurovision του 2007 με το κομμάτι "Dancing Lasha Tumbai".

Τώρα πια ήρθε πάλι στην επικαιρότητα, καθότι νωρίτερα μέσα στο μήνα η Rolls Royce Silver Shadow 74 που ανήκε στον Freddie Mercury βγήκε σε δημοπρασία στο Autosport International Show του Birmingham. Την αγόρασε ένας αγνώστου στοιχείων Ρώσος επιχειρηματίας για 74.600 λίρες, έξι φορές πάνω από την αγοραστική της αξία δηλαδή.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Danilko, εκείνος ήταν ο συγκεκριμένος «Ρώσος επιχειρηματίας» και μάλιστα σκοπεύει να δωρίσει το ιστορικό αυτό αυτοκίνητο σε μουσείο των Queen που αναμένεται να ανοίξει μέσα στο 2013. Όπως δηλώνει ο ίδιος: «Αγόρασα αυτό το αυτοκίνητο, όχι για να το οδηγάω, αλλά για να το διατηρήσω ανέπαφο για τους οπαδούς των Queen!»

  • SHARE
  • TWEET