O Mike Portnoy θα παίξει σε συναυλία των Stone Sour

15/09/2011 @ 10:26
Ο γνωστός και τόσο πολυσυζητημένος -πλέον- Mike Portnoy θα βρεθεί πίσω από το drum kit των Stone Sour για την εμφάνισή τους στο Rio De Janeiro στις 24 Σεπτέμβρη, στα πλαίσια του φεστιβάλ Rock In Rio.

Ο drummer των Stone Sour, Roy Mayorga, είναι σπίτι του, περιμένοντας την γέννηση της πρώτης του κόρης και έτσι ζήτησε προσωπικά από τον φίλο του Mike Portnoy να τον αντικαταστήσει για αυτό το βράδυ μόνο.

Ο Portnoy από την πλευρά του σχολίασε πως «είναι τιμή μου και ευχαρίστησή μου να βοηθήσω τους καλούς μου φίλους Stone Sour και τον αδερφό μου, τον Roy, στην ανάγκη τους. Είναι επίσης μια αναπάντεχη ευκαιρία για μια ακόμα επίσκεψη σε κάποιους από τους σπουδαιότερους οπαδούς στον κόσμο, τους Βραζιλιάνους».

Από την πλευρά του, ο Corey Taylor ανέφερε πως «περιμέναμε πολύ καιρό την ευκαιρία γα να έρθουμε στη Νότια Αμερική. Το φετινό Rock In Rio θα είναι φανταστικό. Με τον Roy να περιμένει το πρώτο του παιδί, θα είμαστε χωρίς αυτόν, αλλά με τον Mike να τον αντικαθιστά για αυτό το ένα show θα είναι υπέροχα. Δε μπορούμε να περιμένουμε να ανέβουμε στη σκηνή και να αποδώσουμε όπως μόνο οι Stone Sour ξέρουν - full on and in your face».
  • SHARE
  • TWEET