O Keith Richards guest στο νέο album της Sheryl Crow

11/06/2010 @ 01:20
Το νέο της δίσκο ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στις 20 Ιουλίου η Sheryl Crow. Η επερχόμενη αυτή δουλειά της alternative / folk / country rock τραγουδίστριας θα ονομάζεται “100 Miles From Memphis”, μιας και η ίδια μεγάλωσε όντως σε απόσταση 100 μιλίων από το Μέμφις.



Την παραγωγή του “100 Miles From Memphis” επιμελήθηκε η ίδια η Sheryl, παρέα με τoν Justin Stanley, καθώς και τον Doyle Bramhall II, κιθαρίστα που έχει περιοδεύσει τόσο με τον Eric Clapton (παρεμπιπτόντως, πρώην… «αγαπημένο» της Crow), όσο και με τον Roger Waters.

Σε ένα από τα πιο πολιτικοποιημένα κομμάτια του δίσκου μάλιστα, και συγκεκριμένα στο reggae “Eye To Eye”, τις κιθάρες έχει ηχογραφήσει ο κιθαρίστας των Rolling Stones, Keith Richards.

Μια ακόμα έκπληξη του δίσκου αποτελεί η διασκευή του “I Want You Back”, των Jackson 5. Αξίζει να σημειωθεί πως το 1988, η Crow έκανε φωνητικά στην τότε περιοδεία του Michael Jackson.

Πρόσφατα, η Sheryl ηχογράφησε και ένα ντουέτο με τον Kid Rock, που θα έχει τίτλο “Collide” και θα περιλαμβάνεται στο νέο δίσκο του τελευταίου.
  • SHARE
  • TWEET