Ο Dio αποκλείει το ενδεχόμενο ενός νέου δίσκου από τους Heaven And Hell

29/06/2007 @ 03:41
Ο Ronnie James Dio, σε δηλώσεις του στο περιοδικό Decibel, σχολίασε το ενδεχόμενο ενός νέου δίσκου από τους Heaven And Hell:

«Βασικά υπάρχουν πάντα συζητήσεις σχετικά με κάτι τέτοιο. Γράψαμε τα τρία τραγούδια για το "The Dio Years", η διαδικασία πήγε πολύ καλά και ήταν εμφανές ότι θα ήταν πάρα πολύ εύκολο για μας να το κάνουμε. Ποτέ όμως δεν είπαμε κάτι σχετικό, επειδή θέλαμε να βάλουμε ένα χρονικό όριο σε αυτό. Οπότε, όταν τελειώσουμε τον Δεκέμβρη... αυτό ήταν! Εγώ έχω υποχρεώσεις με τους Dio, ξέρω πως ο Tony και ο Geezer έχουν πράγματα να κάνουν και ξέρω επίσης πως η επέτειος των 40 ετών για τους Black Sabbath πλησιάζει και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν και κάτι σχετικά με αυτό. Θα θέλαμε να δώσουμε ένα τέλος σε όλο αυτό. Είναι καλύτερα να γίνει έτσι. Αν συμβεί κάτι πριν το τελειώσουμε, το βλέπουμε. Το καταλαβαίνω πάντως, επειδή κάναμε αυτά τα τρία τραγούδια και ο κόσμος σκέφτεται «οι Sabbath δεν έχουν κάνει ένα τόσο καιρό που έχουν επιστρέψει». Βασικά έκαναν ένα ή δύο, αλλά θεωρώ πως αυτά που έκαναν σίγουρα δεν έφτασαν την ποιότητα αυτού που κάναμε σε αυτά τα τρία κομμάτια. Ο κόσμος θέλει κι άλλο, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με αυτό».



Πάνω στα μελλοντικά του σχέδια ως Dio:

«Λατρεύω τη δική μου μπάντα πάρα πολύ και δε θέλω να μην ξαναπαίξω με αυτή. Ως Dio κάναμε ένα δίσκο που λέγεται "Magica" και ο επόμενος θα είναι διπλό album με ονομασία "Magica 2" και "3". Θέλω να το τελειώσω πριν αποσυρθώ. Οπότε, το τελευταίο πράγμα που έχω στο μυαλό μου στο σημείο που είμαστε είναι το να κάνω άλλο ένα δίσκο με τους Sabbath».

  • SHARE
  • TWEET