Ο Dave Mustaine απαντάει στις δηλώσεις του James Hetfield

14/05/2012 @ 11:05
Στην προ τριών ημερών συνέντευξή του στο Artisan News, o Dave Mustaine απάντησε στις πρόσφατες δηλώσεις του James Hetfield.

Ο Hetfield είχε χαρακτηρίσει τις αναφορές του Dave Mustaine σχετικά με σχηματισμό supergroup μεταξύ των Metallica και των Megadeth ως εντελώς αβάσιμες. Ο Mustaine όταν ερωτήθηκε σχετικά με το θέμα απάντησε: «Ήδη έστειλα sms στον James, του ζήτησα συγγνώμη και του εξήγησα ότι δεν πρόκειται να αναφερθώ ξανά το ζήτημα. Συμπαθώ τον James και βρήκα αυτά που είπε κολακευτικά, στη συνέχεια βέβαια ακολούθησαν αντίθετη κατεύθυνση και έπειτα έγιναν ξανά κολακευτικά... Ξέρεις, αυτό είναι OK. Μάλλον, το όλο θέμα ήταν ότι απλά ήθελα να ξέρουν ότι τους αγαπώ, ότι μου λείπουν και ότι μου άρεσε που παίξαμε μαζί. Αν αυτό δεν είναι αμοιβαίο, το καταλαβαίνω.

Εξακολουθώ να τον σέβομαι και να νοιάζομαι γι’ αυτόν. Αν δε θέλει πια να παίζει μουσική μαζί μου, το κατανοώ. Αν δεν του αρέσει η ιδέα που έφερα στο τραπέζι... και αυτό είναι OK. Εξάλλου δεν είπα ποτέ ότι θα συνέβαινε, είπα ότι ήταν κάτι που θα ήθελα να συμβεί. Αλλά, αφού ξεκαθάρισε το θέμα, όλα καλά. Βγήκε από τη λίστα μου... Μάλλον δεν έπρεπε να είχα πει καθόλου αυτά τα πράγματα γιατί κάποιος μπορεί να το εκλάμβανε σαν έναν τρόπο να είμαι στο προσκήνιο. Καταλαβαίνω γιατί μπορεί κάποιος να το σκεφτεί αυτό, αλλά δεν ήταν η πρόθεσή μου.»

  • SHARE
  • TWEET