O Dave Grohl αναλαμβάνει χρέη drummer σε συναυλία των Cage The Elephant

14/10/2011 @ 10:12
Οι Cage The Elephant κινδύνεψαν να ακυρώσουν την εμφάνισή τους ως opening act για τους Foo Fighters στο Salt Lake City πριν δύο μέρες, όταν ο drummer τους εμφάνισε ξαφνικά συμπτώματα σκωληκοειδίτιδας.

Ευτυχώς για αυτούς, είχαν έναν ανέλπιστα καλό αντικαταστάτη, πρόθυμο να κάτσει πίσω από τα drums για κάποια τραγούδια, τον Dave Grohl.

Κανείς δεν ξεχνάει πως ο Dave Grohl αναδείχθηκε στη μουσική βιομηχανία ως drummer των Nirvana και εξακολουθεί να παίζει drums, είτε σε μερικά τραγούδια των Foo Fighters, είτε με τα side project του, με πιο πρόσφατο παράδειγμα τους Them Crooked Vultures. Μπορεί ο Grohl να είναι ο frontman ενός εκ των πλέον επιτυχημένων rock σχημάτων, θεωρείται όμως ακόμη ένας από τους πιο χαρισματικούς drummer. Πρόσφατα, μάλιστα, είχε αναδειχθεί νούμερο 1 στη λίστα με τους πιο καλλίφωνους drummer.

Οι Cage The Elephant δεν ήθελαν να ακυρώσουν την εμφάνιση και για αυτό το λόγο βρήκαν κάποιον drummer vα αντικαταστήσει τον Jared Champion, ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο μερικές ώρες πριν τη συναυλία τους. Μερικά τραγούδια πριν το τέλος, όμως, ο Grohl ανέβηκε στη σκηνή, ολοκληρώνοντας την εμφάνιση του συγκροτήματος, παίζοντας στα τελευταία πέντε κομμάτια του.

Ο τραγουδιστής των Cage Τhe Elephant, Matthew Shultz, ευχαρίστησε τον Grohl για την προσφορά του και δήλωσε: «Έπρεπε να με τσιμπήσω για να πιστέψω ότι είναι αλήθεια, γύρισα κάποια στιγμή και είδα τον Dave να παίζει drums. Είναι μία εμπειρία μοναδική, από αυτές που συμβαίνουν μόνο μία φορά. Κανείς δε μπορεί να αντικαταστήσει τον Jared. Αλλά μιλάμε για τον Dave Grohl. Αν χρειαστεί να σε αντικαταστήσει κάποιος, τότε το ιδανικό είναι να πάρει τη θέση σου ο καλύτερος».



  • SHARE
  • TWEET