O 90χρονος Christopher Lee κυκλοφορεί metal διασκευές κλασικών εορταστικών τραγουδιών

20/12/2012 @ 12:44
Αν κάποιος αγαπάει τo metal, μπορεί να το αποδεικνύει ανεξαρτήτως ηλικίας. Αυτό επιβεβαιώνεται στην περίπτωση του θρυλικού ηθοποιού Christopher Lee, ο οποίος όπως φαίνεται αγαπάει και τα Χριστούγεννα, και έτσι μας προσφέρει δύο metal διασκευές κλασικών Χριστουγεννιάτικων κομματιών.

Ο 90χρονος Lee, γνωστός για τους ρόλους του σε ταινίες όπως το "Dracula" και το "Lord Of The Rings", είναι ένας αληθινός metaller. «Πρωτομπήκα στο metal τραγουδώντας σε μία μπάντα που ονομαζόταν Rhapsody», σχολίασε στο BBC Radio.

«Όμως αυτό που τραγουδούσα δεν ήταν metal, τραγουδούσα με έναν τενόρο. Αργότερα συνεργάστηκα με τους Manowar σαν αφηγητής, αλλά και πάλι, δεν τραγουδούσα metal. Όλο αυτό με συνεπήρε, γιατί αν σκεφτείς την ιστορία της μουσικής, είναι αρκετά πρόσφατο, πράγματι. Όμως αν είναι καλά φτιαγμένο και μπορείς να καταλάβεις την ιστορία των τραγουδιών και αυτό για το οποίο τραγουδούν οι άνθρωποι, και αν έχεις τις κατάλληλες μπάντες και τους κατάλληλους τραγουδιστές, τότε είναι πολύ εντυπωσιακό.»

Οι διασκευές του στα κλασικά "The Little Drummer Boy" και "Silent Night" είναι διαθέσιμες για αγορά μέσω των iTunes και του Amazon. Μία πρώτη γεύση και από τις δύο, μπορείτε να πάρετε από το video παρακάτω.

  • SHARE
  • TWEET